Busy som vanligt

...och det är därför jag inte har skrivit på ett tag! Men nu är allt över, kan knappt fatta det! Betygen är satta och nu ska jag bara invänta studenten om en vecka. Jävlar vad taggad ja är!! :D Efter studenten planerar jag att söka jobb, och dessutom ska jag börja övningsköra så att jag kan ta det där jäkla körkortet också! Så, jag hoppas verkligen att jag hittar ett jobb, mamma säger att det är väldigt svårt... :/ Men jag ska göra mitt bästa, som alltid!<3Kraamizz<3

Tror jag dööör...

för jag har kämpat skit mycket! Klockan är nu 02:27, och jag har precis pluggat klart för idag. Fortfarande är jag inte klar med allting, och jag tar tillbaka det där som jag skrev i mitt tidigare inlägg, att jag inte har så mycket uppgifter kvar. Jag insåg idag att det tog längre tid med uppgifterna än vad jag först hade trott. Imorgon måste jag göra klart allting, det är den ABSOLUT SISTA deadlinen för mig. Jag åker nämligen på friluftliv med skolan tis-ons. Så inte nog med att jag måste plugga gärnet imorgon, jag måste även packa, städa rummet och ta hand om hästen! jiesses, hur ska jag hinna? :S

Nej, nu ska jag faktiskt försöka sova lite också. Inte bra med för lite sömn, det kommer bara göra saken värre för mig imorgon! Natti natti!!Kämpar för livet!

Mina fingrar glöder mot tangentbordet! Min kämparglöd är starkare än någonsin! Jag har bestämt mig för att klara det här, och tack vare det har jag pluggat jätte hårt. Jag har faktiskt inte så många uppgifter kvar längre, och de jobbigaste är snart klara, happy face! :D Hoppas alla har haft et trevlig torsdag, det har i alla fall inte jag som har suttit fastklistrad vid datan i köket hela dagen. Men snart är det över, inga mera läxor, inget mer tjat från lärarna...wow, att ta studenten innebär verkligen frihet! Nåja, natti natti på er! Sov gott alla!
<3Kraamizz<3

Hm...

är man trött om man somnar med huvudet BOKSTAVLIGEN nedanför tangentbordet? I så fall är jag det! Klockan var halv tolv när jag vaknade igår ikväll, och när jag insåg att jag hade somnat började jag fundera på att krypa till sängs istället. Och det gjorde jag.

Allt detta pluggande gör mig fruktansvärt trött. På grund av stressen har jag smärtor i axlar, rygg och huvud. Men jag kan inte göra något annat än att knarka verktabletter och plugga vidare. Som jag har skrvit i ett tidigare inlägg, JAG TÄNKER INTE GE UPP NU!! Men det är inte lätt att ha hoppet uppe, då jag måste vara klar med alla kurserna denna vecka.<3Kraamizz<3

Gäsp...

Kan inte sova. Känns som att luften är kvav och det är tungt att andas. Min hals är snustorr och jag önskar att jag hade fyllt på min vattenflaska innan jag kröp ner i sängen. Det är jobbigt när man glömmer sådana saker. Man orkar liksom inte kliva upp ur sängen och gå ner till köket när man har legat i sängen ett tag. Nåja, jag kaaaanske orkar pallra mig upp, fast bara kanske. Hur som helst, ni har säkert märkt att jag ändrat bloggdesignen lite. Försökte göra den lite mera normal denna gång!

Nu måste jag fösöka sova, det är trots allt skola imorgon. Usch, jag får en klump i magen varje gång jag tänker på skolan. Så länge ordet håller sig utanför mitt huvud är jag lugn, men så fort ordet kryper in kommer stressen fram. Jag försöker verkligen kämpa till det sista, jag vill inte ge upp nu! Natti!

<3Kraamizz<3

Snart är det dags...

Snart gäller det, vi ska hejja allt vi kan på Loreen och låten Euphoria!! Jag tror att eurovision song contest kommer vara den 26 maj men är inte helt säker. Hur som helst blir det intressant och se hur det går för Sverige den här gången. Tyvärr har jag börjat tröttna på Sveriges bidrag på grund av att man har spelat sönder låten överallt. Men självklart tänker jag heja, det är ju liksom Sverige ;)

<3Kraamizz<3

Dagens låt...

är Mystery med Dead by april!! :DBaa...

Drygt att gå upp klockan fem på morgonen när man börjar halv nio, men tyvärr är det så i mitt liv. Det tar en och en halv timma för mig att ta mig till skolan, och den senaste bussen jag kan ta är den som går klockan sju. Nu tänker ni säkert "Vad gör hon i två timmar på morgonen då?"! Jo, jag ska förklara.

Ni tjejer lär hålla med om att det tar minst en timma at fixa håret och sminka sig (dvs om man är petig). På grund av mitt långa hår tar det dubbelt så lång tid, så därför måste jag gå upp tidigare. Det kan verka löjligt, men om jag inte borstar mitt hår eller sätter upp det ser det trassilgt och slitet ut. Det är klart att man inte ska bry sig om vad andra tycker om ens utseende, men eftersom att jag har en speciell stil måste jag anpassa mig till den trots att jag inte varje dag är extrem ;)


<3kraamizz<3

Hoppträningen gick sådär...

Haha, jag tar tillbaka det där som jag skrev tidigare om Marko, idag gick det inte så bra! Det var säkert bara för att jag skrev så där tidigare, hehe! Nää, skämt åt sido, Marko var nämligen extremt stark idag och ville inte alls lyssna på mina hjälper. Vi fick träna galoppombyten och det kändes som att hela passet bara blev dragkamp och "fläng". Han har faktiskt aldrig varit så här stark förut så jag blev väldigt förvånad. Men det kan bero på att han vilade igår och har överskottsenergi^^ Nåja, det kan inte gå perfekt hela tiden! :) Man får inte haka upp sig på sådana saker, det är bara acceptera läget och gå vidare!

<3Kraamizz<3

Känner mig inte lika självsäker...

Fan, gjorde en ny "spurtplan" för allt jag har kvar innan studenten. Trodde inte jag hade så många uppgifter, men planen blev värre än vad jag först trodde. Jag känner mig inte lika självsäker längre, och tusen frågor snurrar i mitt huvud. Kommer jag klara det här? Vad händer om jag inte gör det? Hur ska jag dela upp allt? Fan, fan FAN! Förlåt att jag svär, men jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Det blir inte bättre heller när ångesten drägglar över mig som en hund.

<3Kraamizz<3

Hoppträning ikväll!

Tja tja bloggen! Ikväll blir det det hoppträning som vanligt. Jag längtar jätte mycket, det är så roligt att hoppa nu för tiden! Marko har gått jätte bra på senaste tid, och jag ser fram emot tävlingarna i enköping om två veckor! :) Ridskolan ska också dit med några av sina hästar, så vi blir ett litet gäng från samma klubb. Det är jätte skojj, för då kan vi peppa varandra. Man får liksom en team känsla när man är flera.

Nu måste jag skynda mig till lektionen, börjar om fem minuter, haha! Ha det gött så länge!

<3Kraamizz<3

Foton från tävlingen!

Har inte laddat upp fotona än från hopptävlingen på uvfk, därför tänkte jag göra det nu. Dock okar jag inte ladda upp alla, det skulle ta hela natten :P Fotona är tagna av mina två, underbara kompisar som följde med som hästskötare den dagen. Kolla gärna in deras blogg, ni hittar den under fliken länkar! ^^


(80 cm-klassen)


(En fin clear round rosett!:)


(Dricka pause mellan klasserna^^)


(Jag och Amanda, team Håbo!)


(95 cm)


(Isabelle och min bjebbe :3)

Det var allt, eller jag har fler men dem får ni inte se! hehe ;)
God natt!

<3Kraamizz<3


Känner mig duktig!

Oj oj oj, nu har jag haft mycket att göra igen! Men äntligen börjar det lätta en aning. Igår satt jag hemma och pluggade timmar i sträck, vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Kanske var det den där Ben & Jerry's i frysen som var min drivkraft. Hur som helst skickade  jag in 6 uppgifter, så det känns som att bitar från stenen på mina axlar har lossnat! :)

Så hur ser denna dag ut? På schemat står det skola, men jag pluggar hemma på distans idag! Jag hoppas på att kunna kopiera dagen från igår^^ Vid elva ska jag även åka till posten och hämta utt mitt halsband som jag har beställt från Sweden rock shop! Är det någon som har hört talas om den sidan? Det är en grym sida med massor av kläder, smycken, Cd:s, filmer och mm. Det är allt från gothic, rock till vanliga kläder. Så även fast du inte är en rocktjej kan du hitta massa roligt där! :D

Nej nu måste jag sluta skriva, hoppas alla får en toppen dag!
Ps, funderar på att göra om bloggen lite igen ;)<3Kraamizz<3

RSS 2.0