Skrämd och kladdkaka


Mmm...har nyss bakat kladdkaka :) Jag och B bestämde oss nämligen för att ta med lite fika till plugget imorgon. Dock fick jag ett litet problem när vi inte hade så mycket socker hemma :S Fick väga 1 dl och sen väga ut sockerbitar och krossa dem istället, får se om det funkar. Det visar sig sen när jag tar ut kakan xD

Idag har jag gjort lagom många saker. I skolan hade jag hörförståelse i spanska, gick sådär. Hörförståelse är inte min starka sida, om man säger så :/ Efter skolan åkte jag till stallet och gjorde mina vanliga sysslor där. Gick bra att rida, dock var Marko lite bångstyrig när jag krävde att han skulle jobba. Det har visat sig att han inte är lätt att rida när man börjar köra ordentligt >.< Nåja, fick igenom honom till slut och han gick väldigt bra. Dock hände det en liten läskig sak när jag mockade idag. Läs detta:

Jag körde upp skottkärran på rampen till göselstacken. Svetten rann ner för min nacke. Ibland undrade jag om vi hade köpt en gris istället för en häst, såsom han skitade ner i sin box. Hur som helst gick jag upp för rampen och tömde kärran på gödelstacken. Med en suck började jag ösa upp skiten på det sora berget av gödsel. Plötsligt hör jag hur någon ropar. Jag stannar upp mina rörelser och lyssnar. Det är tyst omkring mig. Bara en inbillning, tänker jag och fortsätter ösa skit. Men så ropar någon igen, och denna gång högre. Det lät något i stil som "Hjälp, jag har fastnat!"
Jag inser snabbt att det är på riktigt, och ser bort på fältet mot grannen där rösten kom ifrån. Det är för mörkt för att se, så jag rusar ner för rampen och börjar skynda mig mot fältet. Oron stiger inom mig. Tänk om L eller E har fastnat i stigbygeln på hästen, eller har gått omkull och sitter fast under hästen?!
Jag ropar: "Hallå??"
Inget svar.
Jag ropar igen: "Var det någon som ropade?"
"Jaaa!!", svarar en röst från fältet då. Jag fortsätter gå lite, och hör en till röst. Rösterna låter upprörda.
"Behöver ni hjälp?!", skrek jag. Inget svar.
"Hallå, behöver ni hjälp?", skrek jag igen.
"Nej, det är lugnt nu", utbrast en av rösterna tillbaka. Lättat går jag tillbaka och fortsätter min mockning. Jag undrar verkligen vad som hände där ute. Jag lär få reda på det sen, för Catti skulle prata med L imorgon, och då kan hon fråga henne. Men som sagt, jäklar vad rädd jag blev.


Ojoj, långt inlägg det här. Hoppas ni orkade läsa^^ Nu ska jag ta och duscha, ha dt gött!

Kraamizz <3

Dagens låt är...

angels of dakrness by nightcore!! :)


Student klänning


"Vi har tagit studenten, vi har tagit studenten, Vi har tagit studeeenten, fy faan vad vi är bra..."

Nää, än är det för tidigt för att sjunga den klassiska studentvisan, men dock hindrar det inte min längtan. Det ska bli så skönt att få slippa detta slitande hit och dit med uppdrag och prov, seminarium och föreläsningar, analyser och... bla bla bla. Jag tänker på friheten jag kommer få, att välja själv vad jag vill göra med mitt liv efter gymnasiet. Dock är valen svåra, och jag har inte bestämt mig vad jag vill göra. Helst av allt skulle jag vilja få ett jobb, men det är svårt när dagens jobb kräver en längre utbildning, körkort osv. Dessa krav får mig att tappa lusten. Men jag får komma ihåg att jag i alla fall kommer slippa sitta instängd i ett klassrum med en fångvakt till lärare. Ska inte klaga på alla lärare, många är faktiskt bra, men det finns några som jag verkligen inte tycker om.

Hur som helst, jag har hittat några modeller på studentklänningar som jag tycker är fina :) Som sagt ska en tjej från stallet sy min studentklänning, hon är nämligen sömmerska. Här är bilderna på klänningarna, kommentera gärna och säg vad ni tycker. Tänk på att fantisera klänningarna i svart, ska nämligen ha svart på mig ;P

 

<3Kraamizz<3

 Dagens låt är...

...She Wolf av Nightcore! :D

Busy woman...

Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag. Just nu är en tid med massor av aktiviteter. Som jag skrev i ett tidigare inlägg är det ju fullt upp med studenten, plugget, hästen osv. Det är ju typiskt mig också att skjuta upp saker och ting. :(

Jag ska försöka klippa ihop en liten film från min hoppträning förra veckan. Jag funderar också på att göra en RS-blogg. Såklart kommer jag ha kvar denna, men i RS-bloggen skriver jag dagbok om vad jag gör i spelet. Den kommer också innehålla lite tips och tricks. Man kan också få ställa frågor om det är någon quest eller något man behöver hjälp med, och jag ska försöka hjälpa er så gott jag kan. :) Låter det bra?

Det var allt just nu, lovar att försöka blogga oftare...dvs om jag hinner. Är riktigt busy under denna tid^^ Ni får ha dt så gött!

<3 Kraamizz <3

Från mörker till ljus

Mår bra idag. Skolarbetet rullar in som det aldrig gjort förut, och jag fick nyss veta att jag är godkänd i matte b. Känns som en bit av stenen i mitt hjärta har gått sönder och fallit ner till grunden. Dock har jag fortfarande saker kvar att göra, men jag tror jag börjar hitta till dörren mot ljuset igen. Jag ser redan nu, hur min väggarna börjar övergå från mörker till ljus. Jag mår helt enkelt bra. :)

Kraamizz <3

Kanelbulledoft

Fredag, guud vad skönt! Började skolan den här veckan, och trots att jag fick en mjukstart är jag redan stressad. Det här är ju slutspurten innan studenten, och då måste jag verkligen vara klar med allting. Dessutom ska det ju fixas en massa innan studenten. Till exempel ska jag få min studentklänning sydd av en tjej från stallet, och vi måste snart sätta igång att bestämma en modell och börja leta tyg. Känner mig lite panikslagen, vet ju inte riktigt än vad jag vill ha för modell :( Nåja, det löser väl sig.

Nu sitter jag och snackar med älsklingen på skype. Doften av kanelbullar fyller mitt rum, och ovanligt nog kommer doften ifrån ett ljus som jag har köpt. :) Var nämligen på Ikea tsm med Becca i onsdags, och vi köpte en hel del ljus. Bland annat fick jag tag på tre ljus med olika dofter, den med kanelbullar, brylépudding och kladdkaka :) Dofterna får det att vattnas i munnen på mig, hihi! Dricker oxå en laktris glögg som mamma köpt, faktiskt väldigt god! Ha en trevlig helg på er!

Kraamizz


Busig häst

Arhhhrg...ibland blir man bara så arg på sin häst! Marko stod helt oskyldigt och tuggade på sitt hö när jag skulle hämta honom från hagen idag. När jag bara var en meter ifrån honom, vände han och stack iväg som en raket! Dumma häst! Och det blev inte bättre av att Ove srang efter honom och dem började leka. Försökte desperat locka honom med godis, men han ville ändå inte låta mig närma sig. Ilskan bara vällde upp inom mig. Tog en halvtimma innan jag äntligen fick tag på honom, knäppgöken! Det var tack vare att Ove stannade hos mig och åt lite godis. Marko blev såklert nyfiken på vad vi två höll på med och så...swip...så var grimman på! Var sjukt irriterad på honom, men vi blev kvitt när jag jobbade skiten ur honom på ridturen därefter, hihi^^

Kraamizzar <3


(Vadå matte? Jag har väl inte gjort något?)^^

 

(ookeeej da, förlåt)^^


Ny design igen

Alltid roligt med lite ny uppdatering, eller vad säger ni? ;) Den här gången har jag mixtrat ihop en ny header, baserat på mitt intresse. För att bloggen skulle passa in till headern ändrade jag även en hel del färger. Som ni ser översteg jag gränsen och gick kanske lite för långt in på det japanska :S Men men...alltid roligt att fixa lite nytt. Destutom har jag ju fått chans att lära mig ännu mer om photoshop, det här börjar bli riktigt kul! :D

Kraamizz <3

Gott nytt år!

Gott nytt år!

Hade en rolig kväll igår tillsammans med trevliga människor omkring mig. Drack och dansade mycket, blev dock lite för mycket dricka, hehe. Men jag hade skojj i alla fall :) Nyårsfirandet satte sina spår, är väldigt trött och uttorkad idag. Tur att älsklingen och hans föräldrar tar hand om mig^^ Det var allt just nu, ta det lugnt idag vänner :))

Kraamizz <3

RSS 2.0