Phu!!

Den här veckan har varit tuff! Först har man cycklat till jobbet fram och tillbaka, tagit hand om barnen på lägret, ridit två hästar varje dag inklusive med egen varannan dag och målat huset. Är helt slut! Idag red jag även en enskild lektion för Penny, gick riktigt bra. Ska ju börja hoppa 1m nu till hösten och ska vara med på en tävling i agusti, därför tänkte jag att jag behövde lite hjälp. Marko skötte sig super idag, en 1m bana var inte så tokigt, speciellt inte när sista hindret till och med var högre och låg på ungefär 1o10!!! Min häst ger mig mod. Hade det inte varit för hans positiva inställning till hoppning och den grymt ljuva tryggheten hade jag aldrig vågat hoppa högre än 90 cm. Så tack min älskade häst! Du hjälper mig att komma längre än vad jag har hoppats på!
 
Och på Lördag åker vi till grällsta, kommer bli så jäkla roligt! :D
 
<3Kraamizz<3
 
<3
 
 

Snart...

åker vi till Grällsta!!! Det är bara en vecka kvar innan vi drar till världens bästa ridläger! Ska bli sjukt roligt! Vi kommer säkert att göra massor, rida två pass per dag, bada med hästarna, rida gymkhana, umgås med underbara ledare och andra lägertjejer, gå spökrunda, ha disco mm. Hur skojjigt låter inte det? Destum ska jag ha med mig min häst i år! Guuud vad jag längtar!!!!
 
<3Kraamizz<3
 
 

Torsdag

Idag målade jag garaget tillsammans med syrran. Vi målade inte om en ny färg dårår, utan vi målade bara över med samma färg eftersom att den gamla blivit blekt av solen. Men tro det eller ej, det tar längre tid än vad man anar. Jag och syrran höll på mellan 9-18, och ändå hann vi bara med halva garaget!! Nåja, det blev ett fint resultat i alla fall. Imorgon ska vi fortsätta med resten av garaget, sedan är det dags att ta tur med husväggarna!
 
 
 
 
 
<3Kraamizz<3
 

Hur sparar man egentligen?

Ghaa, är ganska förbannad just nu. Idag spelade jag det där spelet som jag köpte, ni vet, overlord. Det var riktigt nice, klarade första bossen och mycket mer. Men när jag ska stänga av, vad händer då? Hittade ingen jävla save knapp!! Den kanske bara kör aouto save när man klarat vissa nivåer, men va faan, det är skit långt mellan nivåerna!! Ska man behöva börja om från början på varje nivå bara för man har stängt av innan man hunnit till nästa? Om du också har testat det här spelet, snälla, kan du förklara hur det går till när man "sparar"?
 
<3Kraamizz<3
 
 

Idag

Hej hej! Så vad har jag gjort idag då? Inte så mycket, jag var extremt trött efter Falsterbo veckan så jag tog en längre sovmorgon kan man säga. Vaknade vid elva ungefär, åt frukost och testade ett nytt spel till wii som jag har köpt. Spelet heter OverLord, någon som har hört talas om det förut?^^ Var riktigt skojj tycker jag, inte för svårt heller så det passade mig perfekt :) Klarar nämligen inte av för avancerade spel, tar tid för mig att lära xD Hur som helst, efter det åkte jag till stallet tillsammans med syrran. Vi rensade ut saker som vi skulle sälja och saker som skulle slängas. Vi prövade också de nya sakerna på Marko. Han var jätte snygg i dem, synd bara att jag glömde kameran. Nåja, han får vara modell en annan gång :) Innan jag fick rida tvingades jag att vänta på att ett ondeskefullt åskväder drog förbi över oss. Hade tur, det släppte ganska fort. Så nu sitter jag och chillar vid datan efter en varm dusch. Vad har ni gjort idag?
 
<3Kraamizz<3
 
Marko <3
 
 

Falsterbo!

Nu är jag hemma från Falsterbo. Det har varit en jätte rolig vecka! Tävlingarna var väldigt intressanta och vädret har varit helt okej. Det var speciellt kul att det gick så bra för Sverige, som till exempel när de vann Nations Cup här i veckan och när Patrik Kittel vann Küren igår. Självklart har jag shoppat en hel del också. Var sjukt billiga priser där nere! Tyvärr tog jag inga bilder från Falsterbo, jag var helt enkelt för lat :P Men här kommer lite bilder på mina shopping fynd i alla fall!
  En piké, en keps och ett schabrak i matchande kollektion från ett tyskt märke. Pikén kostade 250 kr, kepsen 50 kr och shabraket 340 kr.
 
 
 
Ett par svarta ridbyxor och tre ridstrumpor i olika färger. Ridbyxorna kostade ca 500 kr och strumporna tre för 200 kr.
 
 

En Falsterbo tröja från Gina Tricot, ridhandskar och ett hårnät med rosett. Tröjan kostade 499 kr, ridhandskarna 99 kr och hårnätet 99 kr.
 
 
 
 Blåa senskydd och två skjortor (en kortärmad och en långärmad) från Kyra.K. Senskydden kostade typ 479 kr och skjortorna 200 kr/st.
 
Det var alla mina shopping fynd! Jag får inte glömma att lägga ut en viktig sak som kommer bli ett minne för livet! Denna fick jag av en ryttare från USA som heter Brianne Goutal. Hon kom trea i 1,45m hoppningen i torsdags, och under ärevarvet kastade hon den till mig. :) Här är den:
 
Brianne Goutals prisrosett! <3
 

Det var allt för idag, blev mycket bilder, hehe! Ha det bra!
 
<3Kraamizz<3
 
 
 
 
 
 

Sista sommarlovet!

Åhh, vad jag längtar till på tisdag! Vi kommer att åka till världens grymmaste ställe, nämligen Falsterbo!! Kommer bli grymt roligt, hästtävlingar och shopping i en hel vecka! Vad jag har längtat! Jag hade tänkt få tag i lite saker som:
  • Nya ridhandskar
  • Hopp Schabrak med matchande skydd och mössa
  • Nya ridbyxor
  • ev en ny skjorta om jag har råd :P

Efter Falsterbo ska jag åka till Grällsta med Issa, Amanda, Emma och min underbara lilla häst :) Kommer bli super kul! Till sist ska jag dra till min pojkvän i småland, bland annat kommer vi åka till Liseberg. Om jag avrundar mitt sista sommarlov i livet så måste jag säga att det kan inte bli ett mera perfekt sista lov som detta!


En bild från Grällsta på Amanda, Emma och Issa


Planer för idag

Till och börja med måste jag städa rummet. Jag råkar nämligen ha talang för att skräpa ner och slänga kläder runt mig xD Sedan sticker jag till stallet och rider en stund. Efter det kommer jag antagligen spela runescape och prata med älsklingen på skype. Det blir alltså en helt vanlig vardag. Det ända som är annurlunda just nu är att Cattis häst inte är hemma från kliniken än. Han har skdat sig rätt illa, fått en metallstople från hagen i bakbenet. Såret var väldigt djupt, genom leden och ända in till benet. Tur i oturen att inte brosket var skadat. Nu håller vi tummarna för att operationen gått bra och att han blir bättre...

Så vad ska ni göra idag? ^^


Fina Ove och cattis dotter Issa


<3Kraamizz<3

Vad gör jag just nu?

Hej bloggen! Sitter och spelar runescape igen. Har saknat spelet när jag var på öland, så nördig är jag, hehe ;) Men liksom, annat kan man ju inte göra när det är dåligt väder ute. Det har slutat regna nu, men det är fortfarande grått o trist. Jag får muntra upp stämmningen lite med en bild från öland :)


(Fin utsikt från fyren långe Jan:))

RSS 2.0