Öland

Hej hej! Igår var vi i kalmar, och ni anar inte vad vi fann!! Jo, ett Ben&Jerry´s café!!! :D Säger bara OMG! Visste inte att det fanns!



<3kraamizz<3

Ny årstid, ny design!

Japp, som ni ser, jag har bytt design igen! Eftersom att det är sommar fick temat bli grönt. Under midsommar tog jag, viveka och Issa lite mysiga sommar bilder med hästarna, därför fick en av bilderna vara min header. Får se om jag hinner lägga ut de andra bilderna sedan. Så vad tycks? :)

<3kraamizz<3

Foton från stranden

Ledsen för den extremt dåliga uppdateringen! Vill ni veta vad jag gör just nu? Jag nördar mig som vanligt o spelar runescape ;) På onsdag ska jag och familjen åka till öland, blir mysigt. Här är fotona som peter tog på mig förut. Enyoj :)

























<3Kraamizz<3


Sorry...

att jag inte har skrivit på ett tag. Jag har haft fullt upp med att njuta av friheten, men nu tänkte jag i alla fall hinna skriva ett inlägg. Idag har jag och älsklingen haft picknick på stranden. Var super mysigt! Han tog även lite bilder på mig med olika klädstilar, får se om jag hinner ladda upp några sedan :) Tyvärr vrickade min älskling foten, så jag ska strax linda ett bandage på honom. Det är inte så illa som tur är, men han verkar ha ont. Så det verkar som jag får leka lite doktor sedan, haha! xD

<3Kraamizz<3

För jag har tagit studenten, fy faaan va ja e bra!!!

Nu är det slut, kan knappt fatta det!!! Känslan av att springa ut från skolan med betygen i handen och mötas av sin familj och släkt är obeskrivlig! Det är både roligt och sorgligt på samma gång, och jag kommer att sakna alla så sjukt mycket. Mina närmaste vänner har jag i alla fall lovat att hålla kontakten med, det blir lätt att man glider isär annars. Jag tackar så mycket för alla gratulationer på Facebook, och jag tackar även Lena som sydde min underbara klänning. Familjen, mormor o morfar och pojkvänen ska också ha ett tack för en fin motagning utanför skolan och hemma. På Fredag blir det en större motagning då släkten kommer. Här är en bildbomb från igår för den som vill se:

(Min klänning)




(Jag och syster)



(Vi har sprungit ut)






(Haha, jag var en av de första som gick på flaket ;))
















(Nu åker vi!!!!)


(Baiii!!!!!)





(Hemma)


Kraamizz<3


Studenten!!!

OMG!!!! På tisdag tar jag studenten, kan knappt förstå det!! Jag har slitit och kämpat med mitt skolarbete, och nu är det äntligen över! Hej då KG, kommer aldrig mer se er igen, hahahaha! Nerå, så mycket hatar jag inte min skola, jag valde bara fel. Lärarna är jätte bra och de andra eleverna är snälla, men dessa jävla hårda krav höll på att ta kol på mig. Ärligt talat var jag nära på att hoppa av gymnasiet en gång. Jag vet inte hur jag tog igenom mig den där deppiga perioden, när min farbror först dog, sedan min farmor och sedan hästen, och detta bara under ett år. Kanske var det mina vänner? Kanske var det min pojkvän? kanske var det min familj? Jag tror det var tack vare alla som stöttade mig, som jag orkade. Därför är jag dem förevigt tacksam!



<3Kraamizz<3


RSS 2.0