Ny transport!

Wow! Nu har mamma köpt en egen transport till oss. Jag och Eve delade ju på transporten tillsammans med Catti förut, och vi kände att det blev lite jobbigt när våra träningar och tävlingar krockade med varandra. Dessutom blir det säkert flera tävlingar för oss i sommar, eftersom att vi har en mera välutbildad häst nu. Så mamma bestämde sig för att köpa oss en egen. Det blev en star trailer diamant med sadelkammare och klädkammare :) I transporten finns en "hylla" som man kan stänga för med ett plastskynke. Där kan man till exempel lägga hö. Det är gott om plats i båda kammrarna, och det är en väldigt luftig yta mellan "hylllan" och hästens plats :D Känns så lyxigt i jämnförelse med våran gamla transport^^(Transporten ser typ ut så här, har ingen egen bild än så fick ta en från nätet, tror att det är rätt modell^^)

Hemma hos älsklingen

Är hemma hos älsklingen och slappar :) Vi har nyss bakat en kladdkaka tsm, hoppas den smakar bra^^ Nu ska vi spela lite wii, det blir mario kart. Han kommer säkert vinna, han är mycke bättre än mig på sådana här spel D: Nåja, ska göra mitt bästa, ha dt gött så länge!

<3Kraaamizz<3

Pay and jump

Gick rätt bra i Lördags, Marko skötte sig utmärkt :) Var lugn fast vi kom till en annan plats, blev dock lite stark när vi skulle hoppa^^ Men det gör inget, är nöjd :)
<3Kraamizz<3

Pay and jump

Sitter o tråkar i skolan, är klar med mina provfrågor i alla fall. Ska ha prov i företagsekonomi imorgon, bläää!
Nåja, på Lördag åker vi på Pay and jump på stigsberg. Någon mer som ska dit? :)

(Marko)


<3Kraaamizz<3
Studentmössa!!
Yeah! Fick min studentmössa idag, börjar bli taggad som faan! :D

<3 Glad Alla Hjärtans Dag! <3

Hann inte med att skriva igår, så glad alla hjärtans dag i efterskott! :D

<3Måååånga Kraaamizzar<3


Suck!

Blää... börjar bli deprimerad igen. Är sjukt stressad med allting, skolan, hästen och fritiden. Hinner inte med allt, men vad ska man göra? Jag vill inte välja bort något, trots att jag vet att man inte kan göra allt. Nåja, jag ska nog komma på en lösning.

Hur som helst, har uppdaterat bloggen lite, gjort en ny header oxå :) Hoppas ni gillar den, kommentera gärna! Ska fösöka göra om den lite senare så att texten blir lite större^^

<3kraamizz<3


Shopping i Stockholm

Blev en lyckad shoppingtur i stockholm i Lördags. Hittade en del olika fynd ;) Var såklart trevligt att bara vandra omkring tsm med Becca oxå^^ Här är sakerna jag köpte:

1 par svarta jeans
2 tröjor
1 halsband
1 väska
1 par handskar
suddgummi (ingen bild)
En sak som är lite hemmlig, kommer avslöja den senare ;P


<3Kraamizz<3

Hoppträning!Fyyy faan vilken träningverk jag har efter simmningen igår! Och ändå simmade jag bara en timmma! Kroppen känns verkligen som spagetti, ledsen Becka men det blir nog en kort shoppingtur i stockholm idag xD

Hopptränade i torsdags, fick hoppa lite höjd denna gång, var uppe på 90 cm ialf. Marko blev skit stark och jag hade lite svårt ibland att följa honom över hindrerna. En häst som verkligen hoppar med ryggen är väldigt obekväm att sitta på xD Nästa vecka ska jag vara med på "pay and jump" på stigbergs. Det ska bli roligt :) Höjderna blir bara 70 och 80cm, då deras ridhus är väldigt litet och det blir för trångt för Marko att hoppa 90cm :/

<3Kraamizz<3


Planer inför helgen

Haha! Känner mig så himla korkad! xD Inlägget som jag skrev i tisdags, om att någon ropade på hjälp, har fått reda på nu vad som hände. Tydligen höll de på att sätta upp staket, och de ropade åt varandra, inte på mig. Snacka om pinsamt!!! Nåja, sånt händer ibland^^

Så...vad har jag för planer inför helgen da? För det första, nu har jag äntligen bestämt mig, ska börja simma på fredagarna :) Måste verkligen komma i bättre kondition. Så imorgon blir det först ett besök hos tandläkaren och sedan en sväng till badhuset. På lördag drar man till stockholm tsm med B. Då blir det shopping! På söndag ska jag vara ansvarig för ponnyridningen på ridskolan. Den varar bara 1 timme så det blir nog ganska soft. Det var nog allt, ha dt gött!
<3Kraamizz<3


RSS 2.0