Skriver en bok!!!

Tjoho! Nu skriver jag en bok igen, hahaha. Kan aldrig avsluta en bok förrän jag börjar på en ny, typiskt mig. Hur som helst, den här boken kommer att handla om framtiden. Nu tänker ni säkert "Va, är hon intresserad av sånt?"
Min tanke är att om min historia utspelar sig i framtiden kan jag skapa en helt egen värld eftersom att framtiden är så oförutsägbar för oss. Ingen vet vad som kommer att hända, och därför kan jag hitta på vad jag vill! Så jag lovar att det kommer bli spänning, kärlek, magiska krafter, märkliga miljöer osv. Försök att sporra mig vidare i det här nu, för jag har verkligen bra ideér på lager. Jag måste bara ha tålamod. Här är ett långt smakprov på det första kapitlet:
 

Kapitel 1

 

Framtiden. År 2012 pratade alla om hur framtiden skulle se ut. Många trodde att jorden skulle gå under, andra trodde på att vi kunde rädda den. Året nu var 2612 vilket betydde att jorden fortfarande levde. Historieböckerna berättade om olika gudar som dykt upp när jordens undergång var på väg. Själva jordens undergång handlade inte om att jorden skulle slukas av solen som alla forskare sade. Istället handlade jordens undergång om att gudarna skulle förgöra planeten på grund av att människorna inte kunde ta hand om den. Tyvärr var alla gudar oense om att förgöra jorden, och därför skapades ett krig mellan dem. Efter hundra år tog kriget slut och de starkaste gudarna, de som ansågs vara goda och ville ge människorna en ny chans, blev segrare. Endast en gud från den onda sidan levde kvar. Han kallades för Helectos. Helectos var för stark för de andra gudarna att döda, men för svag för att kunna förgöra jorden ensam. Därför flydde han till en öde planet och bestämde sig för att skapa en egen värld på planeten. Med hjälp av sin nya värld skulle han göra ett nytt försök att förgöra jorden. Helectos kunde inte skapa invånare till sin planet själv, så han började att kidnappa människor från jorden. Han gjorde ett avsiktligt misstag och kidnappade bara män. När männen kom till hans planet manipulerade han dem och raderade deras minnen. Ju mera åren gick desto mera började männen upptäcka att planeten inte innehöll några kvinnor. De började undra varför, och deras rädsla över att inte kunna skapa en ny generation växte sig allt mera starkare. Det var då Helectos plan slog till. Han skapade ett falskt rykte till sina män om att jorden stulit alla kvinnorna från planeten. På grund av det falska ryktet växte en hämnd inom männen och de började bygga rymdskepp för att kunna hämta tillbaka kvinnorna. På så sätt skapades ett krig mellan jordens människor och Helectos planet ”Heltevos”. Ett krig som fortfarande pågick under detta århundrade, den tiden då jag levde.
 
Hoppas ni orkade läsa det mesta, fortsättning följer, haha... ;)
 
<3Kraamizz<3

 

 


Torsdag

Hej på er! Idag tränade jag för Penny eftersom att jag ska tävla på lördag! Träningen gick bra så jag är väldigt nöjd. Vi fick in en bra känsla runt banan och det är det som är viktigast inför en tävling. Man ska inte krångla till det med att hoppa massor av höga hider. Det skulle bara sänka hästens självförtroende om man gjorde någon tabbe. Så det känns roligt inför Lördag. Vad ska ni göra i helgen?
 
 
 
<3kraamizz<3
 

Onsdag

Her på er, om det nu är nån som läser! I morse klev jag upp klockan fem, inte det roligaste att göra på en regning onsdags morgon. Men jobbar man på café så får man tiderna tåla! Just nu sitter jag och hjälper vännen W med hennes bloggdesign. Spännande när hon har en annan bloggsida, då får man leka sig fram lite, haha ;) så vad gör ni en sådan här trist, grå dag?
 
<3Kraamizz<3

Tungt men viktigt beslut

Ibland måste man bara bestämma sig. Ska det fungera, eller ska det inte fungera? Idag har jag vågat att ta ett beslut som jag har tänkt på de senaste veckorna. Ett beslut som tyvärr sårade och krossade ett annat hjärta. Jag känner mig som ett monster eftersom att jag hatar att göra andra besvikna. Men samtidigt har de andra runt omkring mig rätt, jag kan inte tvinga fram en känsla, den bara kommer. Precis som den kom första gången vi träffades, men som nu har bleknat bort. Det gör lika ont att krossa ett hjärta som att få hjärtat krossat själv. Jag hoppas att du kan förstå det. Det här kommer ta tid, men jag hoppas att dina vänner kommer att sy ihop ditt hjärta precis som mina vänner kommer att göra. På så sätt går livet vidare.
 
<3Kraamizz<3

Torsdag

Hej på er! Idag är det en grå och regnig Torsdag, därför leker jag runt med min design lite. Den är inte klar än så därför kan det se lite rörigt ut. Men jag lovar att fixa det så fort jag hinner. Så vad gör ni såhär en vanlig Torsdag?
 
<3kraamizz<3
 
 

RSS 2.0