Tävling UPK

Heej! Idag var vi på tävling på uppsala ponny klubb. Blev nolla i clear rounden och dubbel nolla i andra klassen. Tyvärr räckte tiden inte till någon placering men jag gissar på att vi låg på ungefär 20:nde plats av 55 starter så det är helt okej. Är i alla fall jätte nöjd över vår prestation idag! Emma Westre, våran granne vid stallet som oxå tävlar för klubben, blev där emot placerad på 13:onde plats! Grattis Emma och Milton! Om man ska sammanfatta dagen så var vi båda två helt klart nöjda över våra rundor idag!
 
(Tack Lena för den fina bilden på mig och marko)
 

Lördag

"Det är lördag, vi ska parta, har du öppnat den så kan kalaset starta." Haha, nää, inget party för mig inte. Sitter hemma och nördar framför the sims 3 istället. Någon mer som brukar spela det? :)
//vera

Random tankar

Det är onsdag och jag sitter just nu och funderar på random saker. Till exempel är hur man ska fånga en kändis uppmärksamhet. Fråga mig inte varför jag tänker på just det men tanken bara dök upp i mitt huvud. Måste man sticka ut speciellt mycket, handlar det om utseende? Pengar? Det vette faan. Någon som har en idé på lager bara sådär? Inte för att jag bryr mig särskilt om att fånga en kändis uppmärksamhet, utan det skulle bara intressant och höra om någon brukar fundera på samma sak och har ett bra svar. KOMMENTERA, please! :)
/Vera

RSS 2.0