Torsdag

Torsdag betyder hoppträning som vanligt! Dock ska jag låna en ridskolehäst idag då min syster inbokat en dressyrträning med Marko. Ska bli spännande att se vilken häst jag får! ;)
 
Just nu äter jag frukost, och snart ska mamma och jag åka till hööks för att köpa en ny ridväst till mig. Jag har redan testat en som satt jätte bra, men tyvärr var den västen undanlagd till någon annan så de skulle beställa hem nya. Så nu har den kommit. Får se om jag lägger ut en bild sen. Chao!
 
<3kraamizz<3

Onsdag

En onsdag har i nuläget börjat betyda dressyrträning. Då menar jag inte att det är jag som tränar, utan jag följer med Eve och tittar på när hon tränar. Marko gick sjukt fint idag, har aldrig sett honom gå så bra förut. Han började verkligen jobba och aktivera sina bakben, och det gjorde att han fick fina steg också. Det verkar som att han kan mera än vad vi tror, för efter bara tre träningar så har detta redan kommit fram! Jag avundas min syster lite också för att hon rider honom så bra. Nåja, i helgen väntar en dressyrträning åt mig också, så jag ska lära mig jag med. Man kan inte alltid hoppa som sagt, då blir man ingen bra ryttare! :)
 
<3kraamizz<3
(Jag och Marko på grällsta)

Viktigt med ridväst!

Ojoj, nu har jag haft uppehåll igen! Sorry for that! Mycket har hänt på senaste tid. Till exempel har jag åkt på två tävlingar hitills, förra helgen var jag i tierp och i söndags var jag på uppsala ponny klubb. Kan direkt säga att tävligen på tierp slutade åt helvete. I 90 cm-klassen gick jag felfritt, men i 1m tappade jag stigbyglarna mitt i banan och ramlade av efter sista hindret. Tur i oturen så kom jag över målinjen innan jag ramlade av. Hur som helst, i söndags gick det sjukt bra. Red felfritt i 90 cm och gick dubbelnolla i 1m. Kunde inte ha gått bättre!
 
Jag tillägger även att jag gjorde illa min rygg efter min avramling, och jag har fortfarande ont vid vissa rörelser och lyft. Därför ska jag till doktorn idag och se om något är fel eller om det kanske bara är en sträckning. Av den här erfarenheten rekomenderar jag att ni som rider och hoppar borde använda säkerhetsväst. Jag bar en väst själv, men olyckligtvis var den för liten och det var därför jag gjorde illa mig. Det kunde ha gått värre om jag inte hade burit en, så därför uppmuntrar jag andra ryttare till att använda ridväst!
 
<3Kraamizz<3
 
(Bild från stigsbergs diplomhoppning)


Onsdag kväll

Just nu är jag riktigt trött, trots att jag inte har gjort mycket idag. På förmiddagen handlade jag tillsammans med mamma, och på eftermiddagen åkte jag med Eve för att se på när hon tränade med Marko. Förstår att hon tycker om sin nya tränare för det gör jag med. Ni förstår, hon har haft problem med att hitta en bra tränare. Men den här tjejen som Eve har börjat träna för nu är toppen bra! Hon är verkligen engagerad med både häst och ryttare, och hon förklarar verkligen så att man förstår! Jag är inte så säker på efternamnet, tror hon heter Camilla Ivarson. Kanske har någon av er hört talas som henne? :)
 
Nåja, det blev tyvärr inga bilder eftersom att jag failade med inställningarna på kameran :( Jag får fråga Issa om hon kan hålla en fotokurs för mig ;) Nu ska jag se på ett avsnitt av D gray man, sen ska jag somna bredvid min älskling! natti natti!
 
<3Kraamizz<3
 

Ny design!

Som ni ser har jag äntligen bytt design! Tyvärr blev det inte den header som jag tidigare skrivit om. Det sket sig nämligen och blev inte bra. Eller, headern blev skit snygg, men storleken ville inte passa in hur jag än förstorade den. Så istället gjorde jag den här på pixlr, vad tycks? :)

Torsdag "Morgon"

 God morgon, startar morgonen med en kopp lakrits te och ostfrallor. Idag händer inte så mycket, jag ska bara fortsätta rensningen på mitt rum, städa bilen och så blir det hoppträning ikväll som vanligt. Hoppas sötnosen sköter sig, vi ska nämligen tävla på lördag! Den här gången blir det tierp. 
 
Ps, jag lägger strax ut filmen från stigsbergs diplomhoppning, så håll utkik ;)
 
<3kraamizz<3
 Onsdag

Idag har jag provjobbat på herrgården för första gången. Var svårt att komma ihåg allt som skulle göras men jag kom snabbt in i det och mot slutet fick jag mera flyt på det. Nu kanske ni tänker "vadå? Det är väl inte så svårt att städa?" Men faktum är att städa hotellrum är svårare än vad somliga tror. Sängen måste vara perfekt bäddad, inte ett spår av damm får synas, toaletten ska blänka, handukarna ska hängas jämt och får inte vara skrynkliga, osv. Nåja, det är roligt att få testa något nytt. Dessutom är personalen jätte trevliga.
 
När jag kom hem fick vi besök av peters mamma Janitza och hennes love Roine. Vi hade jätte trevligt, fikade lite, bjöd dem på middag och så fick de träffa Marko också. Saknar dem redan!  Så nu, efter en dag med nervositet och glädje ligger jag o slappar i sängen tillsammans med älskligen. Jag hade även tänkt kolla på några avsnitt av D.gray man, så chao så länge!
 
<3Kraamizz<3
 


Tisdag

Tjosan! Sitter i soffan och glor på tv med älsklingen. Idag har jag inte gjort så mycket, håller på med en stor rensning på rummet bland både kläder och saker. Är inte klar än men jag ska fortsätta imorgon. Jag har även bakat en tårta eftersom att jag ramlade av på diplomhoppningen för några veckor sedan. Vad har ni gjort idag? :)
 
<3kraamizz<3
 


Fredag "Var tog min fredag ivägen?"

Min fredag har flygit förbi utan att jag har lagt märke till det, men det är kanske vanligt hos de allra flesta. Jag följde med mamma tidigt imorse och hjälpte henne med morgonfodringen, sen tog jag en ridtur med Marko. Började ridturen i skogen, vilket gick sådär. Av någon konstig anledning var han spänd under hela skogsturen och blåste upp sig hela tiden. Kanske kände han doften av något djur, vildsvin kanske? Nåja, jag fick bara gilla läget och ta mig runt den skogsrunda som jag hade bestämt. När jag kom tillbaka jobbade jag lösgörande med bommar på volten. Tog övningen från en av serie böckerna från hippson. Skit bra övningar! Rekommenerar dem stort! I början av arbetet var han väldigt motsträvig och ville inte jobba. Men i slutet av passet gick han riktigt fint! Så det blev ett lyckat ridpass trots allt.
 
När ja kom hem hjälpte jag pappa att handla mat, och efter det var det städning av rummet som gällde. Snart kommer älsklingen hit också! :) Om en halvtimma sticker jag till ridskolan för att jobba, de behövde nämligen extra hjälp och jag vill jobba så mycket jag kan för att tjäna lite cash. Det var allt just nu, ha en fortsatt trevlig fredag! Baii!!
 
<3Kraamizz<3
 


Tisdag "Jag kan inte beskriva hur lättad jag är"

Idag har jag varit på min första arbetsintervju. Herregud vad nervös jag var! Men tydligen gick det bra, för tjejen som intervjuvade mig sa att jag kan komma på provjobb nästa vecka! Jag är både glad, lättad och exalterad på samma gång! Nu vill ni förstårs veta vad för jobb det är, och det ska jag tala om för er nu. Jobbet är att vara extra städpersonal på Krägga herrgård. Krägga herrgård är en stor gård med hotell, festlokaler, konferensrum mm. Det ligger otroligt vackert till nere vid vattnet, och själva miljön i byggnaderna är fantastisk! Det ska bli jätte spännande att få provjobba, och jag hoppas verkligen att jag får fortsätta! :)
 
 
<3Kraamizz<3
 
Bilder av krägga herrgård
 


RSS 2.0