Money!

Äntligen! Idag är det riktig vår värme, som jag har längtat! Det får gärna bli lite varmare på nätterna också så att snön smälter snabbare. Igår var det den 25:e, och vet ni vad det beyder? Det betyder lön! Kan bara säga en sak, så mycket som har jobbat nu så är det värt det, för jag har aldrig haft så mycket pengar som jag har nu! Nästa steg är bara att hitta ett fast jobb, eftersom att det är lite jobbigt ibland att inte veta hur mycket man får i lön till nästa månad. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag, puss och kram!
 
//vera
 

En vanlig vardag

Tjoo!! Nu är det säkert över en vecka sedan jag bloggade sedan sist, och därför så tänkte jag att det kanske var på tiden nu. Inget speciellt har hänt, dagarna flyter på som vanligt med lite jobb här och där. Stormtrivs på caféet, trots att det ibland känns sjukt slitsamt. Jobbet i skolorna är tyvärr inte lika kul men det är bara att göra sitt bästa. Önskar de få läsare jag har en trevlig dag, och passa på att njuta av det lilla solsken vi har ute idag ;) Puss och kram!
 
/Vera

Årets första tävling

Det är inte ofta det händer, men när det väl händer blir man så sjukt glad. Det är även då man känner att de slitsamma träningarna börjar ge resultat. Idag kändes det som att alla bitarna föll på plats och jag hade så grymt roligt. Vi kom på 2:a plats i 90 cm klassen, och på 1:a plats i 1m. Men vilken plats jag hamnade på är inte det viktigaste. Det viktigaste var att vi red vår bästa runda någonsin. Bra galopp, bra flyt och nästan inga konstiga språng. Det är tack vare syrran som har jobbat så hårt i dressyren med honom, och tack vare våra super duktiga tränare som har varit så engagerad i vår ridning. Det är otroligt vad min (vår) häst kan göra mig lycklig. Utan honom hade jag inte kommit så här långt, och utan honom skulle denna lycka aldrig tagit liv.Tack underbara Marko <3
 

Min första videoblogg


Nytt jobb

Nu har jag jobbat några gånger på Café solslätten. Det känns faktiskt rätt bra. Visserligen är det fortfarande massor av saker kvar att lära, och det är svårt att komma ihåg allt, men samtidigt är det roligt. Man får ta mycket ansvar och det känns på något sätt vuxet. Jag fick även höra av mamma att Marianne som driver cafeét räknar med att jag och syrran ska fortsätta jobba där i sommar. Det är så roligt! Känner nu hur pengarna rullar in, både från jobbet på cafeét, ridskolan och från allt vikande i skolorna. Så allt ger sig till slut. Hoppas på att kunna få fast på cafeét, för det verkar som att jag har en chans :)
 
(Den första räksmörgåsen jag någonsin gjort, vad tycks?;)

RSS 2.0