Ny mobil!

Hej mina vänner! Efter en hel del strul har jag äntligen fått hem min nya telefon! Det är en samsung galaxy s2! Ni kan se en bild på den nedanför. Jag ska passa på att rekomendera alla att inte köpa sony ericsson. Min gamla telefon var en sony ericsson och den var skit dålig! Pekskärmen till exempel var jätte seg så man var tvungen att slå på den för att få någon reaktion, och telefonen hackade väldigt ofta. Kanske var det bara den typen av sony ericsson som var dålig, men jag har hört rykten om att flera av deras telefoner inte är bra.
 
<3kraamizz<3
 

 
 

Torsdag 22/11

Idag har jag varit ute på min tredje jogging tur. Går faktiskt rätt bra, trodde att jag skulle ge upp snabbare. Nu inväntar jag hoppträningen till kvällen då vi ska hoppa bana. Hoppas det går bra idag, för på söndag är det dags för sista omgången i håbocupen. Önska mig lycka till! :)
 
<3Kraamizz<3

Tränings pass

Aaaaj, jag kan knappt gå! Jag började med min första jogging tur idag och man kan väl säga att jag övergjorde träningen lite. På grund av tröttheten mot slutet blev mina fötter slarviga och "glömde bort" rötterna som låg på stigen. Det ledde till ett tvärstopp och ett dopp i leran, suck. Nåja, det brukar väl vara blod, svett och tårar i början. Det härliga är när man kommer hem, dricker massor av vatten och tar en lång dusch. Trots att jag blev trött kände jag mig ändå nöjd och friskare i kroppen. Och det är det som jag vill uppnå! :)
 
<3kraamizz<3
 


Träning!

Nu får jag skärpa mig! Kände på träningen idag hur seg jag var i både huvud och kropp! Måste hitta på nått för att sysselsätta mig under dagarna tills jag hittat ett ordentligt jobb. Har en idé, jag ska börja jogga varannan dag, och nu måste ni stötta mig för jag ger upp lätt. Jag börjar imorgon, nu jävlar ska jag hålla det här!
 
<3kraamizz<3

Trögt internet

Hatar datorer!! Eller kanske inte, men jag är så irriterad att internet är skit trögt just nu. Hoppas det blir bättre snart! Här får ni en random bild som jag har tagit så länge -.-
 

Träningen för Anita Sande

Herregud vilken träningsverk! Jag har inte haft träningsverk på flera månader! Som ni ser fick jag jobba väldigt hårt på träningen för Anita, men samtidigt var det väldigt inspererande och roligt. Jag lärde mig sjukt mycket på bara en lektion och jag tycker att Anita var grymt duktig. Nästa gång hon kommer tänker jag träna för henne igen för det här var nyttigt för både mig och Marko. Vi fick öva mycket med bommar och att få hästen att lydig för skänkeln. Anita var super noga med att hästen skulle vara mjuk och loss innan man ger sig på ett hinder. Jag gillar hennes tänk med hur markarbete är hemligheten bakom en hopphästs framgång. Det är så sant! Markarbete är extremt viktigt för att få hästen mjuk i svängarna och styrka i sina bakben. Tyvärr finns det många ryttare där ute som struntar i markarbetet vilket jag stör mig så otroligt mycket på. Jag har sett en hel del skräck-exempel på hopphästar som inte ens kan trava över vanliga markbommar, och då menar jag inte unghästar för dem har man förståelse för, utan hästar som redan borde vara hyfsat färdigutbildade.
 
Nåja, jag ska inte haka upp mig på det. Jag ska fokusera på jag och Marko ska utvecklas, och med det skriver jag upp några punkter som Anita ville att jag ska tänka och träna på. Kanske kan dessa punkter även hjälpa dig om du känner igen samma problem som jag har :)
  • Böjda, mjuka armar (Gärna lite längre tygel och hellre lära mig att korta upp vid de stunder som behövs).
  • Inte klämma med knäna (slappna av och arbeta med vaderna istället).
  • Inte klämma med skänklarna (Ett kraftig "Bang" med skänklarna så att hästen vaknar upp räcker).
  • Lyft innerhanden i svängarna (Om man lyfter handen bromsar man upp hästen och hjälper den att sätta sig på sina bakben).
  • Mjuk hand (citat från Anta: "Fingrarna ska arbeta hela tiden och handen ska röra sig som när man vispar grädde").
Det blev ett långt inlägg, hoppas ni orkade läsa! :)
 
<3Kraamizz<3
 
 


"Don't worry, and be happy"

NU FÅR JAG INTE VARA DEPPIG!!
Jag ska träna för Anita Sande imorgon, och då måste jag vara på topp! Nu ska jag lägga det senaste inlägget och bekymmrerna bakom mig och förbereda mig inför träningen. Marko blir nog inte glad om jag inte är glad, och hur ska träningen gå om man är deppig? ;) Så bort med det dåliga, fokusera på det roliga!
 
<3Kraamizz<3
 

 
 

Jobb depression

Ibland känns det som att något klämmer mitt hjärta hårt. Bråket om jobb fortsätter att göra mig deppig och ledsen. Det är klart att jag fattar hur viktigt det är att jag försöker söka jobb, men jag vill liksom inte stå med hundra extra jobb omkring mig. Jag kan hålla med om att jag inte har varit så aktiv med att söka, men att stressa mig sänker bara mitt självförtroende och får mig att känna mig värdelös.
 
Nåja, älsklingen tröstade mig när tårarna föll. Det känns lite bättre nu och jag kan tänka klarare. Några nightwish låtar får mig även på bättre humör. Jag har funderat och bestämt mig för att jag ska försöka söka minst två jobb per dag. Det är i alla fall en bra början.
 
 
 
 
 

Tisadg

Heeej! Vad gör ni då? Jag sitter och tränar defence på runescape. Just nu har jag en räv outfit på mig. Det kanske inte syns så tydligt men bara så ni vet är den röd. I vanliga fall brukar jag ha en ängel outfit men den kan ja inte ha när jag tränar combat.
 
 
 

Ny design!

Nu har jag haft uppehåll igen! Det är inte lätt att skriva på bloggen vaje dag tyvärr. Hur som helst, som ni ser har jag bytt till en ny header och en ny design. Den här gången blev det mystiskt och gothic. Vad tycks?
 
<3Kraamizz<3

RSS 2.0