Tävlingen!

Solen skiner och vårkänslorna är på topp! Någon som vill veta hur det gick på tävlingen igår? Då ska jag berätta!

Dagen på tävlingen började med att jag hade glömt min nummerlapp. Jag frågade i sekertariatet om de hade någon som jag kunde köpa, men olyckligtvist hade dem ingen. Issa och Amanda började göra en provisorisk lapp med hjälp av penna, papper och säkerhetsnålar. Sedan visade det sig att mamma hade pratat med en annan tjej från samma klubb som hade en extra nummerlapp, så jag fick låna den. Men jag är tacksam över att Issa och Amanda försökte hjälpa mig :)

Första klassen, 80 cm var en clear round, och den blev vi felfria i! Andra klassen, 95 cm, var vi egentligen också felfria i men råkade göra ett misstag. Efter fas 1 så var det nämligen omhoppning direkt. Jag trodde jag rev ett hinder under första fasen, och därför gjorde jag två volter före nästa hinder som var böran av omhoppningen. De där volterna räknades som två vägringar. När ingen sade något i högtalarna frågade jag en funktionär som stod bredvid, och hon sade att jag var felfri! Faan vad irriterad jag blev! Det var bara och fatta galopp och fortsätta omhoppningen. Så blev jag felfri i omhoppningen också! Ett misstag, men är nöjd ändå! :D

Tyvärr glömde mamma videokameran, men Amanda filmade med sin mobil. Foton kommer senare eftersom att det var Isabelle som dokumenterade tävlingen på bild ;) Tack snälla tjejer för att ni ville följa med, var jätte roligt! Ni fick mina nerver att släppa och lugnade ner mig mellan klasserna!

Här har ni en film från 95 cm om ni vill se^^<3Kraamizz<3

Tävlingsdags!!

Jajamen! Imorgon ska jag tävla igen, och denna gång blir det min första lokala tävling i hoppning! :D Är sjukt nervös, men det ska bli jätte roligt! Amanda och Issa kommer följa med också, vilket är ännu mera roligt! Hoppas ni haft en toppen dag, och fortsätt med en trevlig helg! Kram på er!

<3Kraamizz<3


(Marko <3)

Panik!

Bara sex veckor kvar till studenten, panik! Jag har miljoner av uppgifter och prov kvar, och betygen ska vara satta om fyra veckor! Vad ska man göra? Till tröst har jag gjort en spurtplan där uppgifterna är uppdelade vecka för vecka. Men liksom, kommer jag verkligen hinna med allt? Snälla, jag ber till gud, låt mig ta studenten utan en massa uppgifter hängande på min rygg. Jag vill verkligen inte gå ett fjärde år!

<3Kraamizz<3

Tävling!

Tjoho!! På söndag åker jag på tävling igen! :D Den här gången ska vi hoppa 95cm, läskigt! Den vanliga höjden jag brukar hoppa på är 90cm, och jag vet att det bara är 5cm högre, men ändå är jag nervös. Det känns liksom att jag börjar närma mig en meter nu, vilket är mitt mål sedan nästan 4 år sedan. Dessutom ska jag få hoppa på en utebana, har aldrig gjort det förut. Så det är både spännande och nervöst på samma gång. Jag måste bara se till att skärpa mig och inte fixera mig på höjden, vilket jag tror många andra också gör^^

<3Kraamizz<3


Nytt tema!

Förlåt för min dåliga uppdatering, som vanligt har jag haft mycket att göra! Nu har jag bytt header igen, och den här gången blev temat glitter, gothic och rosa! :D Egentligen gillar jag varken rosa eller glitter så jätte mycket, men detta blev snyggt! Vad tycker ni?

<3Kraamizz<3

Älsklingen ska upp i sadeln!

Äntligen! Har tjatat och tjatat i en evighet nu, men nu ska han äntligen få testa att komma upp på hästryggen! Jag ska klargöra det lite tydligare för er. Om en halvtimma ska min älskling nämligen få pröva att rida Marko. Kommer bli super kul! Självklart kommer jag filma och ta kort! Min prinze i sadeln, detta blir ett minne för livet! Glad påsk på er förrästen xD

<3Kraamizz<3

Shopping i Stockholm

Hade en sjukt rolig och flummig dag igår tillsammans med Issa och syster. Vi drog ett par riktigt underbara konversationer och misstolkade vart annat ord någon sade, haha! Läs våra konversationer här nedanför sen! Förutom det köpte jag lite kläder och saker som jag hittade, så nu är mitt bankkort helt tomt, hehe...

Vi avslutade dagen med att gå på bio. Perfekt slut på en shoppingtur^^ Vi såg filmen Lorax!! Det var en grymt söt och rolig film, och dessutom hade den ett bra budskap i sig! Den var värd pengarna :) Någon annan som har sett den?(Flickor redo att dra till stan)


(Så grymma xD)


(Klänningen jag köpte :))


(Tröjan som jag köpte)


(Lite annat smått och gott^^)


Här är några av våra händelser under shoppingturen i stan:

1. Jag till viveka: "Asså, jag tror att det finns någon sorts magnetism mellan Issa och snygga saker. Se bara hur hon dras mot den där väskan."

2. Jag: "Gå till höger."
Issa går till vänster.

3. Issa: "Va faan, det går ju inte att öppna den här dörren!"
Fem minuter senare. "ahaaa, den öppnas åt det andra hållet!"

4. Vi sitter på tåget hem. Jag och Viveka babblar om byxor. Issa försöker säga något men blir ignorerad. Hon försöker igen men blir fortfarande ignorerad. Efter en stund:
Issa: "Visste ni att jag är lebb?" (Hon är INTE lebb på riktigt)
Vivekas chockerade ansiktsuttryck.
Min kommentar: "Vad pratade vi om nu igen?"

5.
Viveka får syn på ett annat tåg som vi åker förbi.
Viveka: "Ehh...fint namn på den där vagnen!"
Jag: " Jasså, vad hette den?"
Viveka: "Liggvagn" O.o

<3Kraamizz<3Dagens aktiviteter

Idag har jag pluggat och ridit. Körde lite klättring ute i skogen med Marko, och sedan övade vi markarbete med galoppbomar på volten. Kändes riktigt bra, han var lugn och harmonisk under hela passet och lyssnade bra i övegångarna. Ett mycket bra ridpass, tycker jag. Imorgon drar jag in till stan med Issa och lillasyster, kommer bli super kul!

<3Kraamizz<3

Tre jobb på samma gång

Ikväll bestämde jag mig för att leka lite! Jag fick vara modell, fotograf och redigerare på samma gång :) Det var svårt, men är man envis så kan man trots allt få en hyfsad bild. Så här är den ;)


Mustang

Är det någon som känner till "Mustang"? Det är ett ställe i närheten av arlanda som man kan åka till för att köpa sadlar. Man tar med hästen dit och så får man prova ut en sadel som sitter bra. De gör också om sadlarna för att de passa hästens form. Visst är det smidigt? Dessutom har de än stor hästbutik på övervåningen, skit smart om man vill pröva något träns eller så, för då har man ju hästen med sig!

Vi var på Mustang idag för att fixa vår dressyrsadel. Vi köpte både hoppsadel och dressyrsadel förra gången vi var där, men nu när Marko har musklat på sig började han få skav av dressyrsadeln. Det var tur att den bara behövde stoppas upp lite, för det hade inte varit roligt att behöva köpa en helt ny sadel! Där emot köpte vi två sadelgjordar med resår för att sadlarna skulle ligga mer stilla. Vi köpte också ett par nya remmar till mina sporrar, eftersom att mina gamla har gått sönder.

Det var allt jag har gjort idag. Nu väntar det tråkigaste, nämligen städning och plugg! Bläää!! Chao så länge!

<3Kraamizz<3


Helgen!

Börjar med att säga "Förlåt", som vanligt har jag inte haft tid att skriva något inlägg på ett tag! Men nu jävlar, här kommer ett!

Helgen har varit skojjig, mycket att göra bara. I Lördags red jag ut tillsammans med Issa och Catti. Trots att det stormade ute var hästarna över mina förväntningar lugna. Vi lyckades till och med galoppera ute, utan att det blev  något sken! Duktig hästar! :) När vi kom tillbaka packade jag utrustningen inför tävlingen på söndagen.

I går (söndag) började jag dagen med att jobba. Det var då jag hittade dem här två sönosarna tillsammans i hagen. Verkade som att det var Love is in the air! ;)


(Mimmi och Poker)


Lite senare på eftermiddagen kom mamma och lillasyster med Marko. Jag är tacksam över att de kunde göra iordning honom åt mig eftersom att jag jobbade. Så tack så mycket underbara mamma och syster! :3
Sen var det alltså dags för...Håbocupen!

Jag är nöjd över vår prestation under tävlingen. Vi gjorde vårt bästa och vi fick ett rätt bra flyt. I 80 cm-klassen rev tyvärr vi ett hinder i fas 1. I 90 cm-klassen gick vi felfritt i både fas 1 och fas 2. Vi hade kanske inte den bästa tiden, men det gör inget. Han gjorde mycket bra ifrån sig ändå :) Jag lägger in en film senare!Det blev ett långt inlägg, hoppas ni orkar läsa! Bye! ;)

<3Kraamizz<3

RSS 2.0