Jobb!!

Idag har jag jobbat på nybygget igen. Nybygget är en förskola/dagis för er som inte vet. Det gick väl som vanligt med ungarna, tjata och skälla men även skratta och busa. Jag fick även reda på att två av lärarna är sjukskrivna i två veckor så jag kommer få jobba hela nästa vecka. Jag säger bara "Yes!". Jag jobbar nämligen gärna så mycket jag bara kan, för då rullar pengarna in :)
 
<3kraamizz<3
 

Helgen

I Fredags åkte jag och älsklingen ner till Viserum i Småland. Vi hälsade nämligen på hans föräldrar som bor där. Visiten kändes tyvärr väldigt kort då vi anlände rätt sent på Fredagen och åkte hem ganska tidigt idag. Vi kunde inte stanna längre på grund av att vi båda kanske får jobb den här veckan plus att jag inte kan lämna syrran för att ta hand om hästen själv allt för länge. Nåja, vi bestämde att vi kanske kan stanna lite längre mot våren och sommaren istället :)
 
<3Kraamizz<3
 


Nytt schabrak!

Jag har sparat länge, och äntligen har jag köpt mitt efterlängtade HV polo schabrak! Jag har även köpt ett träns med en döskalle som motiv på pannbandet. Tyvärr har jag ingen bra bild på den men ska försöka lägga upp en senare. Så vad tycks om schabraket? ;)
 
<3Kraamizz<3
 
 
 

Renovering och musik

Ledsen för den dåliga uppdateringen, men nu kommer äntligen ett litet inlägg. Just nu sitter jag och renoverar bloggen och lyssnar på några av mina favorit låtar :) Jag delar med mig dem till er, så lyssna gärna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0