Tävling igen!

Tjoho!! På lördag är det tävling igen, håbocupen omg 2! Jag tänkte vara med i samma klasser som förut, 80 och 90 cm. Är sugen på att vinna igen med det är ingen idé att hoppas, då blir man bara besviken om det inte går som man vill :) Dock finns den en sak jag kan hoppas på, och det är att Marko sköter sig^^
(Bebis <3)

<3Kraamizz<3

Vilken ska jag köpa?

Nu får ni hjälpa mig! Vilket halsband av dem här ska jag köpa? Har sjukt svårt att bestämma mig :S


Bild 1Bild 2


Trött tjej

Är fruktansvärt trött! Började dagen med att jobba från halv åtta till tolv. Sedan åkte jag till vårat stall för att rida min lilla polle. Det var super mysigt att rida ut i detta undebara väder som varade idag! Red tillsammans med Issa. Vi klättrade lite, super nyttig träning för hästarna :) Tyvärr gick det inte lika bra när jag kom hem och skulle öva galoppfattningar, marko började bråka och protestera lite. Dessutom glömde jag bort att lätta i handen vilket gjorde saker värre :/ Nåja, får tänka på det nästa gång.

När jag kom hem hann jag bara göra i ordning mig lite snabbt. Eve och pappa skulle nämligen få lite gäster eftersom att de fyllt år. Jag som skulle städat rummet och plugga. Ibland hinner man inte med det viktigaste. Så nu ska jag snart gå och lägga mig, ska bara skriva kart det här inlägget.

Imorgon blir det jobb igen. Sedan ska jag även vara funktionär på klubbdressyren. Eve ska vara med och tävla, så jag tänker heja på henne :) Antagligen kommer jag nog inte hem förrän sent på eftermiddagen, och då får jag ta hand om det jag missade idag. Herregud vad helgerna springer iväg, tycker ni inte det?

Natti natti folket, hoppas ni orkade läsa!

<3Kraamizz<3


(En bild på syrran och Marko under en dressyrträning :))
Djupt upprörd

Jag är djupt upprörd! Igår fick jag reda på att vi skulle ha svenska prov nästa vecka, som om att jag inte har nog med prov och uppgifter redan. Dessutom, detta gjorde mig fruktansvärt arg, lade dem svenska provet på samma dag som jag har två andra prov! Får man verkligen göra det? Klämma in tre prov på samma dag?! Det är ju inga lätta prov heller, matteprov på två stora kapitel, företagsekonomi prov och svenska prov. Ska man göra bäst resultat kan man ju bara fokusera på ett prov i taget!! Håller ni inte med?

Jag pratade med min svenskalärare om det här men han bara ryckte på axlarna och svarade att han inte kunde göra något åt detta. Va faan, varför pratar inte lärarna med varandra då?! Jag blir bara så förbannad! Är det någon mer än jag som har varit med om det här?


Norrsken!!!!!!!

Såg en grymt häftig sak igår kväll! Vi var på väg hem från hoppträningen när mamma utbrast "Kolla himlen!!". Jag tittade ut och fick syn på ett vackert, grönt sken som lös upp på himlen ovanför fälten. Det kan låta jätte konstigt, men det var norrsken här i söder!! Har aldrig upplevt norrsken med egna ögon förut, så jag kan säga att det är helt fantastiskt! Nästan magiskt! Har ni sett norrsken förut?(Bilden är tagen från google)


<3Kraamizz<3

Hoppträning!

Hopptränade igår! Jag bytte häst med Johan och fick rida ridskolehästen ville istället. Var väldigt intressant. Ville var skit seg, men när jag väl fick igång honom hoppade han fantastiskt bra :) Dock ramlade jag av, haha xD Eller det blev mera en avsittning framför hindret ;P Jag hade inte tillräckligt med stöd på tygeln, det var därför han stoppade. Så nästa vecka måste jag bjuda på tårta. För er som inte vet det så är det en liten tradition att bjuda på tårta när man har ramlat av ;) Hur som helst, det sägs ju att man ska ha ramlat av 100 gånger innan man blir ett proffs, bara 70 gånger kvar!

På lördag ska jag rida pay and jump på Håtuna. Det är nyttigt, blir en bra träningtävling! Det var allt på hästfronten just nu, chao!

<3kraamizz<3

Blir gaaaaalen!!!

"RNA-molekylen består av en enkel kedja. Istället för desoxiribos består kedjan av ett annat socker..."

"Det är DNA-polymeras som styr över hopkopplingen av nukleotider till en ny kedja..."

Ahaaaaaaa, blir galen! Håller på med biologi uppgifter inför provet nästa vecka, hur faan ska man komma ihåg allt? :S

<3Kraamizz<3

Spöktåg

Igår såg jag världen coolaste och läskigaste sak på samma gång. Lyssna bara på min lilla berättelse:


Klockan var runt kvart i elva på kvällen. Jag var ute och gick med Peggy i mörkret. Plötsligt hörde jag ett högt brummande och gnisslande. Min första tanke var att ljudet kom från till exempel maskiner, så jag gick obekymmrat vidare.

När jag kom närmre järnvägsspåret blev ljudet tydligare. Jag kände också lukten av bränt järn. Med en förundrad blick sneglade jag bort mot järnvägsbron. Då såg jag det. Jag tvärstannade. På spåret kröp ett tåg fram, långsamt, långsamt. Tåget hade bara mörka väggar och knappt några fönster. De ända fönster som fanns var de små med järngaller längst bak. Runt omkring tåget svävade ett moln av rök. Min blick fastnade på det som befann sig under tåget. Under hela tåget slog gnistror överallt. Faktum är att tågets hjul inte bara gnistrade, utan det brann verkligen!! Det var riktig eld!! Jag bara stod där och stirrade. Fy faan, det liknade ett spöktåg!! Tåget stannade bakom tennishallen, sedan började den backa bakåt och försvann åt samma håll som den kommit ifrån. Mina ben darrade resten av vägen hem. Säger ba det, har aldrig varit med om något sånt här tidigare. Det var riktigt skrämmande och häftigt på samma gång. Sånt ser man inte varje kväll. Allt är på riktigt också! Inget är påhittat!

<3Kraamizz<3

Tandläkaren

Igår var jag hos tandläkaren för att laga hål. GJorde inte ett dugg ont, bedövningen gav ett bra resultat. Det jobbigaste var efteråt, när bedövningen fortfarande satt kvar. Det kändes som jag hade förlorat min tunga och att högra käken+läppen var svullen som en ballong!! >.< Både min syrra och min älskling skrattade åt hur konstigt jag pratade D: Nåja, det släppte lite senare på kvällen ialf. Nu ska jag strax ha lektion, bai^^

<3Kraamizz<3

Tävlingsresultat

Tänkte börja med att be om ursäkt för att jag inte har skrivit på ett dag, är en busy tjej ibland ;)

Tävlingen i söndags gick rätt bra. I 80cm-klassen gick vi felfritt både i grundomgången och och i omhoppningen. Dock var vi inte tillräckligt snabba för att hamna på placering :/
I 90cm-klassen rev vi första hindret vilket kändes lite surt eftersom att resten av banan gick jätte bra! Jag tror att han inte var riktigt igång när jag startade, det var nog därför han rev. Men det är sånt som händer, jag är nöjd ändå!


Här kommer filmerna från mina rundor, enjoy! :)


(80 cm)

(90 cm)


<3Kraamizz<3

Nya hörlurar!

Då har man beställt nya hörlurar, köpte ett par för att bra pris! kostade bara 658:- inklusive frakt! :D Det blev ett par Steelseries siberia v2 Full sieze Headset L.E! Fanns många färger, men bestämde mig för röd^^ Min brorsa har ett par gröna, så jag fick prova dem innan jag beställde mina. Jäääävlar vilken bra bas det är i dem! Och micen ska också fungera bra!


Ny design igen!

Har uppdaterat lite som ni ser, ska försöka göra om headern lite nogrannare sen, men till dess får detta duga^^

(Förlåt att jag byter design hela tiden, men jag tycker det är skojj att göra lite olika headers osv :3)

Tävling på söndag

Börjar bli riktigt nervös nu! På söndag ska jag och Marko vara med på ridskolans klubbtävling, så det blir alltså vår första tävling tillsammans. Dessutom ska jag tävla i 90 cm, det kanske inte låter så högt men för mig som aldrig har kunnat tagit steget till en högre nivå är det högt. Men samtidigt som jag är nervös, är jag sjukt taggad! Är sugen på att vinna, trots att jag vet att vi kommer få svåra motståndare.

Igår hopptränade jag som vanligt. Denna gång fick vi hoppa bana på den höjd vi ska tävla i på söndag. Gick faktiskt riktigt bra, Marko kan det här, jag måste bara våga lita på honom. Jag hoppas verkligen att han går lika bra på tävlingen, för då har vi åtminstonde en chans att bli placerade :)


RSS 2.0