Helgen

Hej på er! Vad ska ni göra i helgen då? Själv ska jag tävla imorgon, och sedan ska jag till globen för att se spanska ridskolan. Det är första gången på 30 år som spanska ridskolan besöker Sverige, så det kommer bli jätte spännande att få se dem.
 
Nästa helg ska jag äntligen få se Yohio, shiit vad jag längtar! Undrar om jag kommer vara den ändra 20-åriga fanset där? Hahaha, vi får väl se. Har alltid undrat om det finns personer i min åldersgrupp som gillar Yohio. Nåja, det spelar egentligen ingen roll. Man gillar vad man gillar och jag tycker man ska bli accepterad för det. Trots det måste jag erkänna att jag har varit feg att tala om för folk att jag tycker om Yohio. Det kändes lite pinsamt eftersom att Yohios fans mest består av yngre tjejer än mig. Men jag har försökt vara stark och bevisat att jag inte är rädd för att visa vad jag gillar, och till min förväntan så har faktiskt inte en ända person rynkat på näsan åt det. Och skulle någon göra det så är det försent för att få mig må dåligt, för jag är nu så pass modig att jag inte bryr mig om i fall folk inte accepterar vad jag gillar. Jag accepterar i alla fall vad andra gillar, även fast jag kanske inte alltid gillar samma sak. Vi alla är olika och har rätt att vara det. Trevlig helg!
 
Puss och kram <3
 
 

Onsdag 18/9

Hej på er! Vad har ni för er denna onsdag? Själv lyssnar jag på underbara Yohio medan jag bygger upp min nya garderob. Jag så grymt glad att jag äntligen kommer att få se Yohio live. Den 5/10 drar jag, W och E in till stockholm för att se honom. Är så sjukt avis att dem har vunnit biljetter och får träffa gänget backstage efter showen. Så orättvist!!!! Kanske kan jag smita med dem, haha! Nej men seriöst, de skickade in ett jätte fint bidrag så jag förstår att dem vann.
 
Puss och kram <3
 
 

Mitt rum!

Hej på er! Här kommer en bild på en av väggarna i mitt rum! Jag kommer snart lägga upp en bild på hela mitt rum när alla möbler är i ordning också. Jag är super nöjd med mina tapeter, blev riktigt fint! Eller vad tycker ni? :)
 
 
Puss och kram <3
 
 
 
 
 

Renovering av rummet

Hej på er! Nu är mitt rum nästan klart! Jag ska bara måla lite vitt runt fönstrerna så kan jag flytta in sen. Det blev riktigt snyggt när allt var klart. Vi har bytt både golv och tak, målat om panelen, fixat lister runt fönstrerna och tapetserat om. Mycket jobb men det var värt det. Min morfar har gjort det mesta, jag har mest målat eftersom att jag är inte direkt något vidare händig av mig. Hoppas ni får en bra onsdag!
 
Puss och kram <3

Tjejmilen!

Hej på er! Jag är inte direkt den mest aktiva personen när det handlar om träning, men med viljestyrka lyckades jag idag springa den fantastiska tjejmilen! Det tog ungefär 1h och 10 min vilket jag är sjukt nöjd över! Jag rekommenderar verkligen till er att vara med, det var så grymt roligt! I vanliga fall hatar jag att springa, men med all den publik, musik och känslan av gemenskap som var där blev man otroligt taggad. Jag tänker springa den nästa år också, så kom igen nu, fixar jag det fixar ni det också!
 
Puss och kram<3

Bilder från Anita träningen

Hejsan! Här är tre fina bilder på mig och Marko från Anita träningen! Lena, vår granne vid stallet, var fotografen. Super fina bilder! Ignonera min långa lugg, hade inte hunnit klippa den, hahaha!
 
Puss och kram <3
 
 
 
 
 

Renovering av rummet

Hej på er! Vad har ni för er en vacker onsdag som denna? Själv har jag jobbat på caféet och renoverat på mitt rum. Det kommer bli grymt snyggt när det är klart! Jag lovar att ta en bild när allt är färdigt. Nu tänkte jag fortsätta att tvätta väggpanelen så att jag kan börja måla sen. Ha det bra så länge!
 
Puss och kram <3

Senaste nytt på hästfronten

Hej på er! Jag har inte hunnit skriva på ett tag eftersom att jag har jobbat rätt mycket under en period. Men nu tänkte jag berätta lite vad som har hänt under hästfronten. Jag kan börja med att berätta att jag rider för en tränare som heter Anita Sande. Jag skriver mera om henne sen, men jag kan säga att hon är en grymt bra tränare! Hon håller till i Italien och kommer till Sverige en gång i månaden och håller träningar under till exempel en helg. Jag brukar träna för henne då hon kommer till Stigsbergsgård.
 
Igår tävlade vi på Mälarhöjden som ligger mot Stockholm. Emma, granne vid stallet, var också med och tävlade med sin häst Milton. Det gick super bra för oss båda! Emma fick en femte plats i första klassen och jag fick en 13:de placering av 54 starter i andra klassen. Jag är jätte nöjd med gårdagens prestation för Marko och jag lyckades gå dubbelnolla i båda klasserna! Nu planerar vi tävlingar för hösten, ska bli riktigt kul. Jag hoppas på att det fortsätter gå så här bra, nu äntligen börjar det hända något! Man får ha tålamod med hästar, och det är roligt när tålamodet ger resultat! 
Puss och kram
 
 

RSS 2.0