Dagens låt är...

Dagens låt är...Amaranth med Nightwish Dark Passion! :D



Underbar dag

hej hej alla läsare! :D Sitter med min älskling och kollar på klipp på "Hem till midgård". Solen skiner och dt är ett riktigt fint höstväder. Livet kan inte bli bättre! XD Har fått många fina presenter och gratulationer, taack så jätte mycket alla fiiina människor! <3 Ska fortsätta kolla på klipp nu, på onsdag åker jag in till stockholm med min älskling, ska visa honom runt lite eftersom han bara har varit där en gång ;) Bye bye alla, ha en riktigt skön helg!
Kraamizzar <3

Höstbilder 2011


Här kommer lite höstbilder jag tog på väg hem skolan :))


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dagens låt är...

Dagens låt är...Ghosts 'n' stuff av Deadmau5!! :D


Markos hemkomst

Tjoo! Ledsen att jag inte hunnit skriva på ett tag nu. I onsdags kom Marko som planerat, men tyvärr satt hästbussen fast i trafiken tidigare på dagen så han kom vid ett, mitt i natten!! o.O var skit trött, men dt var värt tröttheten att kliva upp ur sängen för att åka till stallet o ta emot Marko. Vi mötte upp hästbussen vid shell för att visa vägen ut till stallet. Jag fick lite av en "wow"-känsla när jag fick syn på hätbussen! Den var inte liten inte! Tror dt får plats med typ 8-10 hästar i en sån :O Fast dt är ju inte så konstigt, de hade ju lämnat av flera hästar som skulle upp hit mot stockholms hållet :)) Aja, ialf, när vi kom fram fick jag syn på Marko som stod och tittade ut igenom ett av fönstrerna på bussens sida :) Han verkade väldigt nyfiken på vart han hade hamnat. Vart så jäkla imponerad över hur lugn han var när han kom ner från rampen på bussen. Han tittade lite, men gjorde ingenting annat :D Dt var som när en människa rycker på axlarna typ xD Igår red syrran ut på honom för första gången och han var tydligen jätte snäll! Ser fram emot att få rida honom idag! Lite senare idag kommer oxå min älskling, längtar!! <3
Ni får ha dt gött så länge, chao! ;)
Kraamizz

Busy woman...

Faan! Då fick jag tillbaka stressen igen då, jag som hade lyckats få ner den ett tag :( vad ska man göra?

Toppen vecka!!!

Hej hej alla läsare! Fy faan vilken rolig vecka detta kommer bli! Kolla bara:


Måndag
Som vanligt...

Tisdag
Som vanligt, dvs typ inga lektioner...

Onsdag
Inga lektioner efter halv ett!
Vår nya häst kommer! :D

Torsdag
Hoppträning
(inte med hästen då, han måste ju få bekanta sig med omgivningen innan han får börja träna ;))

Fredag
Min älskling kommer <3

Lördag
Jag fyller 18!! ;D

Söndag
Mys med älsklingen och så kanske en ridtur på vår nya? ;)


En toppen vecka alltså, om man inte räknar med alla redovisningar vi har förstårs! Ha dt gött alla!
kraamizz


Helgen full av hästar, hittade nog den rätta!

Hej hej alla läsare! Phu, vilken helg! Den har varit jätte rolig, och det var väldigt intressant att prova olika hästar! :) Den sista hästen vi prövade igår var väldigt trevlig och hade fina steg. Både jag och Eve kände oss mycket trygga på den. Det ända vi tyckte var att den var för ung och oerfaren :/ Hon var bara fem år gammal, och trots att hon var mjuk och stadig så skulle vi få mycket jobb om vi valde henne. Så det var ett väldigt svårt val för oss.

Men idag, skulle vi pröva en annan häst i Habo. När jag stod på backen och tittade på honom och var jag lite tveksam. Han såg mycket trevlig ut, men dock verkade han väldigt tung. Jag tänkte på det under nästan hela tiden vi såg honom, ända tills jag fick sitta upp själv. Herregud vilken häst!! Han var mjuk i munnen, stadig, lugn, posetiv och frammåt! Och hoppningen...shiiit va han hoppade bra!!! Man kände sig så jävla trygg på honom, och vad mer kan jag säga...han hör ihop med mig och Eve!! Så...dt verkar som att vi snart kommer ha en ny kompis i stallet! :D

Namn: Marko
Kön: Valack
Ålder: 7
Höjd: ca 1,65 i mankhöjd
Ridgren: Allround
övrigt: Väldigt hoppglad och självsäker. Fina gångarter, kan därför oxå bli en bra dressyrhäst.

Hästletande

Hej hej kära läsare! Smugglade med datan till skara, hihi^^ Idag har vi prövat tre hästar hos ett försäljningstall. De två första var väldigt snälla, och den ena av dem kändes super trygg att hoppa på! Dock var båda hästarna väldigt små och det kändes som att de inte kunde utvecklas så mycket mer. Det är inte så bra eftersom att både jag och syrran vill kunna utvecklas.

Den andra hästen var lite större men oxå jätte snäll! Hon gick lugnt och harmoniskt, en jätte fin häst! Passade oss båda väldigt bra. Dock var den väldigt ung, fem år. :/ Men trots det så var hon super schysst och man kände sig så jävla trygg på henne. Hoppningen var rätt okejj, lite stark innan hindret men hon hoppade bra och man kunde lätt ta ner henne efteråt! kanske något att satsa på! ;))

Imorrn fortsätter vi till habo, där ska dt va ett annat försäljningsstall :) sen funderar vi på att kolla på en häst som stod i närheten! Dt är så skojjigt!!!! :D ha dt gött alla!

Kraamizz

BILDBOMB för djur älskare!!!

Hej hej kära läsare! Nu kommer en BILDBOMB för djurälskare! Enjoy! ;D

(Vår kanin Sigge, han är tre år nu ;3)

(Haha, nej jag lovar, han är inte död! xD)

(Sigge tsm med vår första hund, Winnie <3)

(De var verkligen bra kompisar <3)

(Fiiina Winnie <3)

(Winnies födelsedag, kommer inte ihåg hur många år hon fyllde då, men dt här var hennes "Födelsedagstårta" :P)

(Happy birthday Winnie!! :3)

(Självklart fick hon en present oxå :3)

(Mums sötnos! <3)

(Hon älskade Agillity!!)

(Fiinaste vovven någonsin, saknar henne så sjukt mycket! <3)

(Peggy, vår nuvarande hund :)

(<3)

(Puff, en katt som fanns på ridskolan förut)

(Chera Li, Issas fodervärds ponny)

(Ett sött litet föl som tillhörde min dressyrtränare Inger)

(Orion, kallas för Ove, Cattis häst :P)

(Underbara Kiir, kallad för Kirre, Cattis förra häst <3)

(Fiina Silver som stod i samma stall som oss förut)

(Älskade Lilla Tanika, den första fodervärds ponnyn vi skaffade. Hon hade verkligen ett hjärta av guld <3)

 

 


Sisst och inte minst...bilder på vår första riktiga häst, Rivaldo, som vi fick ta bort för några månader sedan <3)











(RIP my angel <3)


Så, det var allt! Hoppas ni orkade kolla igenom alla bilder! ;) Detta blir en ersättning om jag inte hinner blogga nått i helgen :P Ni får ha dt  så gött!
Kraamizz <3

 


 


Sorry :(

Hej hej! Sorry för att jag inte har skrivit på ett tag, det är så mycket som kretsar omkring mig just nu! Ska försöka hinna lägga upp lite bilder på bloggen idag, för så fort jag har kommit hem från skolan imorgon så åker ja, yieeeeeeppie! :D Vi ska som sagt åka till skara och jönköping för att kolla på hästar, vi får hoppas att vår nya kompis finns där nere :3 Med lite tur kanske jag kan smuggla med datorn och skriva hur läget är när vi är där! >:) Ni får ha dt så gött kära läsare!

Många Kraamizzar på er!

Hästletande

Hej hej! Hästen som vi kollade på igår var nog inget för oss, men vi letar vidare...

Nästa helg åker vi till skara, där vi ska kolla på en massa hästar från ett försäljningsstall! Det ska bli jätte roligt! Hästarna kommer från Tyskland :) vi ska oxå passa på att kolla på lite hästar runt omkring! Så ja kommer vara borta hela helgen! ;) bye bye!

kraamizz <3

 


Ritar

Hej hej! Sitter o lyssnar på ävetyrslåtar och försöker rita en drake med två ryttare på! Går inge vidare, draken blir helt konstig, tror jag ger upp :S Hoppas ni har dt gött mina vänner! bye bye!

Kraamizz <3

Äntligen helg!!



Fredag!!! Yeah!! Ha en bra helg alla!! :D

Kraamizz <3



Jag börjar helgen med ett gott mellanmål!! xD


Matteprov -.-

Hellu alla läsare! Har nyss skrivit matteprov, undrar egentligen varför jag valde matte C!! :S Det kändes inge bra, men vi får väl se resultatet sen, usch!! En spännande eftermiddag väntar, ska ju kolla på den där åttaåringen i almunge som jag skrev om i ett tidigare inlägg! ;) Det ska bli jätte kul! Vi får hoppas att den inte är som den där hästen vi kollade på i onsdags! :P  Aja, det var allt just nu, bye bye! 

Kraamizzar <3


<3

 

Saknar min älskling, bara två veckor kvar, sen får vi träffas igen <3<3


Random bilder

Här är lite bilder som jag tog för några år sedan! :))


Hoppträning och Hästletande

Hej hej alla läsare! Nu har vi satt i gång att leta efter en ny kompis att ha i stallet! Igår kollade vi på en häst men hon var ingenting för oss. Imorgon fortsätter letandet i Almunge, då vi ska kolla på en åttaåring! Så fortsättning följer...

Annars idag så var det hoppträning som vanligt. red Estrella, gick väl rätt hyfsat tycker ja! ;)) Gjorde en övning med lite svängar och galoppbomar. Var rätt svårt faktiskt! :P Det var allt på häsfronten just nu, bye bye!

Naturens former

Ser ni? Naturens former hör ihop med människans innre...i detta fall hjärnan!!!


Dagens låt är...




The ones av Aesthetic Perfection!!!:D



Klaaaaaaar!!!!

Ladies and gentlemen...låt mig iviga...min blogg design är klar!!!! ;D

Tusen tack till Isabelle, Amanda och Moa!!! Det är eran förtjänst att bloggdesignen äntligen blev klar!!! <3

Headern!!

Wieeee! Snart kommer min nya header!!! Håller på att redigera den för att den ska passa in, så dt är inte klart än!! Men tusen taaaack Issa!!! Den vart jätte fiiin!!!! :D

Väntar på ph-samtal

God morgon kära läsare! Sitter i skolan och väntar på mitt ph-samtal! Fick reda på att jag skulle vara speaker på tävlingen på torsdag, vart väldigt sur för jag hatar att vara speaker! -.- Men men, ibland måste man göra saker som man inte gillar! Måste oxå ta ledigt från bilden som vi har som sista lektion på torsdag, för annars kommer jag inte hinna till pay and jump! Suck, varför ska skolan komma i kläm hela tiden? >.< Det var allt just nu, bye bye!
Kraamizz

Bilder från stockholm

(Bild på första kyrkan till vårt projekt arbete)



Helgen

Heej alla läsare!
Har varit en full bokad helg den här gången! I fredags åkte jag ju in till stockholm med Jennifer och tog lite foton till projektarbetet! Bilder från stockholm kommer efter detta inlägg!

Igår började jag dagen med att jobba! Vi var en man kort så jag fick hålla två teori lektioner, vilket betydde att jag jobbade över! -.- När ja kom hem packade jag och syrran ner saker till loppisen idag! När ja var klar med det, snackade jag med min älskling på skype, tills det blev middag! :P Efter middagen åkte vi till stallet och rensade ur alla saker där som skulle till loppisen! Därefter loggade jag åter igen in på skype och pratade med älsklingen igen! (Måste få höra hans röst minst varje dag xD) Han hjälpte mig oxå med en quest på RS! :))

Idag hände ju massor av saker oxå! Började även denna dag med att jobba! Hände en grejj idag som gjorde mig så jäkla förbannad! Eller rättare sagt två grejjor! För det första, när vi skulle ta in hästarna från hagen, så var de väldigt pigga på att komma in. Syrran tog två hästar och hade typ redan kommit in i stallet, när jag tog ut hästen som jag skulle leda in. En ponny med namnet Elegant, stod och tryckte vid grinden när jag stängde. Jag var mycket noga med att stänga både över- och undertråden. Men bara efter jag hade gått några meter bort från grinden så hörde jag plötsligt ett kraftigt ljud bakom mig! Laurell, hästen som jag ledde, kastade sig frammåt och höll på att plöja ner mig! Laurell är ju ingen liten häst heller! Bakom mig kommer Elegant i full galopp! Jag vänder mig om och får se att båda trådarna har gått av och resten av hästarna började följa efter Elegant! Ungefär fem stycken sprang ut innan jag hann springa fram till grinden och stoppa de andra!

I samma ögonblick som jag ser hästarna rusa iväg kommer mamma åkandes in på gårdsplanen! Tack och lov att hon kom för hon kastade sig ut ur bilen och hjälpte mig! Medans hon höll koll på dem som var kvar rusade jag in i stallet men en jävligt vild Laurell som ville springa efter de andra hästarna! Därefter rusade jag ut igen med en höpåse för att leta efter hästarna. Syrran, Amanda och Isa hade redan sprungit efter dem. Då upptäckte jag att tre av hästarna lyckligtvis hade sprungit in i stallet. De andra två höll på att springa runt en bit bort från stallet, och tjejerna försökte förtvivlat få tag på dem innan de sprang ut på vägen!!! Som tur var hann vi fånga dem innan det hände! Så efter det blev jag på dåligt humör ett tag, vart så jävla arg på den där Elegant!!

Aja, hur som helst, den andra dåliga saken var att det inte kom något folk till loppisen! Klubben hade typ inte gjort några annonser, så bara de som skulle sälja var där. Dessutom skulle en hel del andra saker oxå vara igång, som till exempel ponnyridningen, men det var ingen som skötte dem sakerna!!! Så hela den där loppis tiden var bara slöseri med tid!

Nåja, hur som helst, efter loppisen åkte vi hem och packade upp allt på vinden så länge. Därefter fick jag vila en stund, så jag loggade in på skype och snackade med my honey. Lite senare åkte vi iväg till Catti som har fyllt år och som skulle bjuda familjen på fika! Var mycket trevligt! :)) När jag kom hem gick jag en promenad med vovven och tog sedan en varm dusch! Nu äntligen får jag koppla av lite, sitter och pratar med my love again! Som sagt, vilken helg!
Ni får ha det så gött kära läsare! Skriver snart igen! kram kram





(bild från stockholm)

RSS 2.0