Fredag "I feel like a businesswoman"

God morgon, eller det kanske är lunchdags nu? Hur som helst, just nu sitter jag och väntar på en köpare som ska komma. Håller nämligen på att sälja av schabrak, benlidor och massor av andra hästsaker som bara ligger och skräpar i stallet. Har redan sålt tre schabrak och tre benlidor, känner mig lite stolt, haha! Kanske är det här ett framtidsyrke för mig, som businesswoman? Vi får väl se...
 
<3Kraamizz<3
 

Angry birds? No...angry vera!

Grr...är så förbannad! Jag håller på med min nya header men det går inte så bra. Så jag förvarnar om att det kommer ta tid innan min blogg får den nya designen som jag skrivit om. Hur som helst, har sökt runt till några jobb idag. Bland annat gästgivargården i bålsta och game stop. Jag hoppas verkligen att jag kan få ett jobb snart, mitt helgjobb på ridskolan räcker inte till. Det blir ju en slant för både häst och hyra.
 
<3Kraamizz<3
 

Tisdag 22/8

Vet ni vad, jag har börjat titta på en ny anime som heter D gray man! Såklart tittar jag fortfarande på Naruto och Fairy tail också, men alla avsnitt på den här animen finns redan och ligger ute på online sidorna. Det är tråkigt att behöva vänta vänta en hel vecka på ett nytt avsnitt för att kunna se naruto och fairy tail, så under tiden kan jag glädja mig åt D gray man^^
 
Ps, snart kommer en ny design och en ny header! Håll utkik! Bakgrunden bearbetas redan så jag ursäktar om bloggen råkar se lite konstig ut!
 
<3Kraamizz<3
 

Söndag

Tja! Just nu sitter jag hemma hos Issa och chillar. Träningen i torsdags gick rätt bra, fick träna markarbete vilket var väldigt bra för att få Marko att börja lyssna bättre. Igår var jag på stigbers gård och deltog i deras diplom hoppning. Det blev första gången jag "tävlade" 1 meter. Jag var även med i 90 cm-klassen som uppvärmnings klass. Haha, gick inte så bra där. Jag ramlade av ovanpå en bank och fick en massa vägringar. Marko kände nog att jag var osäker, för det är inte vanligt att han brukar vägra. Nåja, jag blev så osäker att jag var nära på att stryka mig i 1 meters-klassen, men något fick mig att tänka efter. Jag tänkte på allla som peppat mig, och min tränares ord ringde i mina öron; "Lägg det som går dåligt bakom dig". och så sade jag för mig själv: "Va faan, jag har sett fram emot det här jätte länge ju! Nu får jag skärpa mig!" och ja, vi klarade 1 meter utan problem med endast fyra fel på grund av en volt jag var tvungen att lägga eftersom att jag tappade tygeln. Så det blev ett lyckligt slut i alla fall! Foton som Issa tog kommer sen! Chao! 

Torsdag

God morgon, sitter just nu och äter frukost. Mina yngre syskon har börjat sin första skoldag efter sommarlovet, och det känns konstigt att jag är hemma. Idag ska jag leta efter jobb, svårt men jag ska göra mitt bästa. Ikväll är det hoppträning med hoppgruppen som gäller, ska bli roligt att träffa alla igen. Efter det kommer jag säkert snacka med älsklingen en stund på skype. En till sak, det är Torsdag! Vet ni vad det betyder? Trummvirvel...Ett nytt avsnitt av Naruto!!! :D
 
Uppdaterar kanske lite senare idag, chao!
 
<3Kraamizz<3
 

Onsdag

Träningsverk är extremt jobbigt. Det känns som att musklerna protesterar så fort jag rörde mig idag. Dessutom har jag väldigt ont i axeln, den liksom låser sig så att det tar stopp vid ett visst läge. Det betyder att jag inte kan lyfta armen lika högt som den andra. Jag avaktar och ser om det släpper. Idag har jag mest målat på huset. Snart är det äntligen klart. Jag kan bara säga en sak, jag kommer inte att sakna det! Det är inte kul att stå och måla på en vägg hela dagen, speciellt inte ensam. Om man är två är det roligare, för då kan man i alla fall prata med varandra. Så det ska bli skönt när allt är klart, då blir det inge mer målning på några år, jippie!! Det var allt just nu, chao!
 
<3Kraamizz<3
 

Tisdag

Dagen började med en hoppträning för Penny. Träningen gick sådär, men efter en krasch i ett hinder och ett stort skavsår på fingret lyckades avsluta med ett bra hopp. Men som Penny säger, det kan inte alltid gå bra, och en krasch kan hända vem som helst. Jag måste träna på att inte överge Marko, utan lita på honom och hjälpa honom som en lagkamrat. Vi är ett team, han och jag. Nåja, övning ger färdighet.
 
Efter träningen handlade jag tillsammans med mamma och syrran. Jag köpte en ny Ben&Jerry's som blev min favoritsmak. Den heter Berry White!! Älskar den! Ena halvan består av mjuk vanilj glass med vita chokladbitar i, den andra halvan består av  glass med en härlig hallonsmak, och i mitten finns en krämig chokladsås. Hur gott låter inte det? Kan verkligen rekomendera den!
 
Hämtade även mitt paket från sweden rock shop, älskar sakerna som jag köpte. Foton ser ni här nedanför.
Det var allt just nu, chao! :)
 
<3kraamizz<3
 

Måndag

Till och börja med, jag är ledsen för den dåliga uppdateringen. Jag har haft en underbar vecka hemma hos älsklingen med bland annat Liseberg, ett romantiskt firande av vår 1-års dag och en trevlig husbilsresa. Foton kommer kanske senare. Just nu har jag tagit hej då av bästa becca som ska flytta 57 mil upp i landet. Känns jobbigt att hon ska flytta, men hon har fått ett jobb där uppe och ska jobba ett tag innan hon flyttar tillbaka. Kommer sakna henne jätte mycket, men jag försöker tänka att det hade varit värre om hon flyttat utomlands. Jag hinner inte skriva mer tyvärr, för nu måste jag sticka till jobbet. Jobbar fortfarande på ridskolan tills jag hittat ett annat jobb. Chao!
 
<3Kraamizzz<3

Hemma hos älsklingen

Veckan på Grällsta har varit grymt rolig! Jag saknar alla jätte mycket redan, trots att det bara har gått några dagar sedan vi avslutade lägret. Det kändes sorgligt att behöva säga hej då till nya vänner och en fantastisk miljö. Nåja, Grällsta försvinner ju inte, och inte vi heller. Ett "hej då" betyder inte för alltid. Just nu sitter jag o glor på Animal Planet hos älsklingen. Jag gillar verkligen den kanalen, ibland önskar jag att vi hade den hemma. Någon mer som gillar och har den kanalen?
 
Här är lite foton från grällsta:
 

RSS 2.0