En ny bok

Heeej! Sitter och skriver på en bok! Den förra boken har jag lagt åt sidan för jag tappade lite idéer till den. Så här är en annan bok som sagt, och här är första delen :) Enyoj för den som orkar läsa!
(Ps, har inte döpt den än så ignonera rubriken xD)
 
BOK DEL 1
 
Jag och Rina satt på vårat rum när dörren våldsamt slets upp. Rina blev så överraskad att hon kastade sig upp från sängen som hon suttit på. Själv var jag så van vid de kraftiga dörruppryckningarna att jag bara vände på huvudet för att se vad som stod på. I dörröppningen stod en av vakterna med sitt vanliga utryckslösa anskte. Framför honom befann sig en liten flicka, troligen bara några år yngre än mig och Rina. Ett par svarta lockar ringlade ner för hennes tunna, beniga axlar. När hon tittade upp på oss kunde jag se att hennes bruna ögon var fyllda av tårar. Hennes läppar darrade av rädsla.
"Inte nu igen", muttrade jag för mig själv.
"Du får stanna här inne så länge", sade vakten kallt och knuffade in flickan i rummet. "Jag återkommer när vår lord har bestämt vad han vill göra med dig."
Han gav oss en kort blick innan han vände sig om och smällde igen dörren efter sig. Så fort dörren var stängd sjönk flickan ner på golvet och började gråta. Jag suckade och reste mig upp från min plats i fåtöljen. Med lugna steg gick jag fram till flickan och satte mig ner på huk. Utan ett ord drog jag henne mjukt in i min famn. Flickan protesterade inte utan grät hejdlöst mot min axel. När hon äntligen slutade gråta frågade jag henne ”Vad heter du?”
”Ayla”, snyftade flickan till svar. Jag sköt henne försiktigt ifrån mig så att jag kunde se hennes ansikte.
”Ayla, jag lovar att det kommer kännas bättre för dig om du berättar vad som har hänt”, sade jag. Ayla svarade inte men följde motvilligt med när jag hjälpte henne upp på fötter och ledde fram henne till min säng. Vi slog oss ned på sängkanten under tystnad.
”Får jag också lyssna?” Frågade Rina milt. Ayla nickade sakta till svar. Rina slog sig ner på flickans andra sida och lade huvudet på sned som hon alltid brukade göra när hon väntade på en lång historia. Vi väntade en minut medan Ayla samlade sig.
”Min familj har varit fattiga rätt länge” började hon. ”För att tjäna pengar flätar vi korgar som vi sedan försöker sälja på marknaden. Oftast brukar min mor följa med mig, men i morse kunde hon inte då hon var tvungen att passa min lillebror. I vanliga fall brukar det vara min pappa som passar min lillebror, men igår lyckades han äntligen få ett jobb och han var tvungen att ta det jobbet för att kunna försörja oss. Så den här morgonen gav jag mig ut på marknaden själv. Jag visste att det är farligt för en flicka som mig att vara på marknaden själv, så jag täckte mig noga med kappa och huva. Trots det stötte jag på en man som försökte våldta mig. Som tur var kom han inte så långt då en annan lång, vacker man dök upp och räddade mig. Den vackra mannen sade att om jag följde med honom skulle jag få vatten och något att äta. Hans skönhet och vänlighet förtrollade mig, och eftersom att det är sådan brist på vatten tackade jag ja. Det var inte förrän vi kom fram till det här lilla slottet som jag insåg att den vackra mannen var Lord Genesiss. Det var för sent att fly så jag hade inget annat val att följa med honom. När vi kom in släpade han mig direkt till sitt sovrum.”

Hon rös till och hennes underläpp började darra igen. ”Jag kan inte släppa tanken på den där lekfulla men dödliga blicken i hans ögon, precis som en katt och råtta lek. Han skrämde upp mig rejält innan han tänkte ge sig på mig. Men i sista sekunden ångrade han sig. Han skrattade och sade att jag hade för små bröst för hans smak. Efter det tillkallade han en av sina vakter som skickade mig hit.”

Jag tog hennes hand och kramade den mjukt. Hon såg ut som att hon ville gråta igen.

”Vad kommer hända med mig? Kommer jag att dö?”

Jag skakade på huvudet. ”Nej, eftersom att min lord inte dödade dig på en gång så tror jag inte att han kommer att göra det senare heller.”

”Hur kan du vara så säker på det?”

”Lita på mig, jag har varit fängslad i det här slottet längst av alla.”

”Så, du har också varit med om det här förut?” Undrade hon.

Jag nickade. ”Lyckligtvis gjorde han ingenting med mig, men tyvärr har vi alla inte sådan tur.”

Rina och jag tittade på varandra. Ayla följde min blick. När insåg att det var Rina jag pratade om fylldes hennes ansikte av ånger för det hon nyss hade frågat.

”Förlåt! Det var inte meningen att...” Började hon men Rina avbröt henne.

”Oroa dig inte, Shaya tog väl hand om mig efter att det hade hänt”, sade hon med ett lättsamt leende. ”Om inte Shaya hade varit här hade jag nog inte överlevt så här länge. Du förstår, Shaya är den ända personen här som är modig nog att säga emot Lord Genesiss.”

Ayla såg imponerat på mig och jag rodnade generat.

”Äsch, hon överdriver” Skrattade jag.

”Jag överdriver inte!” protesterade Rina och vände sig mot Ayla igen. ”Shaya är inte bara den ända som vågar trotsa honom, utan också den ända som aldrig blivit lurad av honom.”

”Men om hon aldrig har blivit lurad av honom, hur kom hon då hit?” Frågade Ayla. De båda tittade på mig.

”Jag blev kidnappad”, svarade jag kort.

Fortsättning följer..

 

Arrival of the birds

Hej! Just nu sitter jag och lyssnar på en grymt vacker låt! Jag känner igen den så sjukt mycket men kan inte placera var jag hört den. Har för mig att jag hört den i en film ialf. Någon som vet? :)
 
 
Puss och kram! <3

En dröm

Hej på er! I natt hade jag en ganska märklig men sjukt underbar dröm. Jag drömde att jag, W och E var bjudna på en privat fest hos Yohio. Det var bara vi tre, Yohio och hans kompisar. Såklart var vi tre skit nervösa inför att träffa yohio, och trots att jag är äldre än både W och E så var jag den som var blygast. W och E vågade prata jätte mycket med Yohio medan jag höll mig i bakgrunden och pratade med hans vänner istället. Efter ett tag skulle vi gå ner i en källare i lägenhetshuset där han bodde. I källaren hade han fixat en scen så att han kunde ha en privat show för oss. Både jag, W och E blev helt till oss när han stod på den lilla scenen och började sjunga till "Our Story". Vi hoppade, dansade och sjöng med i texten. När vi skulle gå hem var jag besviken på mig själv att jag inte hade vågat prata med Yohio så mycket. Men innan jag hann ut genom hans dörr drog han mig enskilt åt sidan. Sedan viskade han att han ville lära känna mig och stoppade en lapp med sitt mobil nummer i min jackficka. Och där vaknade jag. Shit vad jag ville somna om och återuppta drömmen men tyvärr var det omöjligt. Någon som också haft en sådana här konstig men helt fantastisk dröm förut? :)
 
Puss o kram på er!
 
 
 

Yohio!

Gud vad jag älskar yohio! Det kanske inte märks men inners inne är jag ett stort fan av honom! Jag hoppas på att kunna åka till stockholm i oktober för att se honom i live. Någon som är sugen på att hänga med? :3
 
 
 

Nyinflyttad

 Hej alla underbara människor! Idag har vi flyttat in i vårt nya hus. Alla möbler är inte hit tagna än men det mesta av sakerna är på plats. Tyvärr togs mitt rum sist, så därför har jag endast flyttkartonger i mitt nya rum. Mina möbler hann vi inte med. Min säng ska få vara kvar i vårt gamla hus till fotograferingen av rummen är slut. Därför får jag sova på en luftmadrass så länge. Det är inte så jätte bekvämt men det får duga så länge. Hoppas ni har det bra, puss och kraamizz! :)
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0