Söndag 28/10

God morgon! Klockan är snart sju och jag ska strax sticka iväg till jobbet, dvs ridskolan dårå. I natt ställdes klockan tilbaka en timma, vilket betyder att jag fick sova en extra timma! Hur nice är inte det? ;) Pappa erbjöd sig även att skjutsa mig till ridskolan idag, så slipper jag cykla i kylan. Snällt av honom att ställa upp så tidigt på morgonen. Och imorgon fyller jag år. Tiden har gått så fort att jag nästan glömde bort min födelsedag imorgon. Vet inte var tiden tar ivägen, men den springer iväg väldigt snabbt. Tycker ni inte det?
 
<3kraamizz<3
 
(En tidig morgon på ridskolan)

Torsdag och Fredag

Igår och idag är sådana dagar som man vill ska vara för evigt. Igår gick hoppträningen super bra för Marko fick ett jätte bra flyt och lyssnade på mina förhållningar. Kan låta lite skrytsamt, men bästa träningen på länge i alla fall!
 
Idag red jag tillsammans med finaste becca <3 Blev glad över att hon ska börja rida Trixi varje fredag, vilket betyder att vi kan träffas lite oftare och att jag får sällskap när jag rider ut :)
 
Ikväll blir det china med stallgänget. Det har blivit typ som en tradition att vi går ut och äter på china tillsammans varje år. Så det ska bli jätte mysigt att bara få äta god mat och prata skit hela kvällen ;) Så vad ska ni göra ikväll då?
 
<3kraamizz<3
 

Måndag 22/10

Idag har det inte hänt så mycket, jobbade från halv fem till halv sju och åkte sedan till stallet för att ta en promenad i mörkret med Marko. Haha, jag såg ut som en gruvarbetare under promenaden för reflexvästen var för stor och så bar jag en pannlampa på huvudet. Med det vill jag påminna alla om att inte glömma sina reflexer nu när höst mörkret är här, framför allt när ni rider!! ;)
Ps, det är exakt en vecka kvar tills jag fyller 19! Happy face! :D
 
<3kraamizz<3
 
 

Söndag 21/10

Jag kan inte beskriva hur glad jag är för min systers skull! Idag vann hon LättC:en med 68%! Så duktiga hon och Marko var. Tyvärr blev hon inte placerad i Lätt B:en, men det gör inget för de gjorde en väldigt fin uppvisning ialf trots några missar. Stort grattis till dig, syrran! :D <3
(En bild från när syrran hjälpte mig på en tävling)
 
<3kraamizz<3
 
 

Halloween!!!!!!!!

Just nu håller jag på att renovera bloggen! Snart är det ju dags för min favorit högtid...Halloween!!!! :D Så vad passar inte bättre än ett halloween tema? Dessutom lyssnar jag på "This is halloween" av Marilyn Manson för att komma in i stämmningen lite!
 
<3Kraamizz<3
 
 

Torsdag 19/10

Idag var det hoppträning som vanligt. Fick en dålig start då det spöregnade när jag sadlade och skrittade fram. Jag kunde ju inte komma in i ridhuset förrän gruppen innan var klar. Så där fick jag rida runt och bli blöt och kall, inge vidare bra eftersom att jag redan är sjuk. Tyvär gick själva träningen inte heller bra,för Marko var väldigt bråkig och seg. Men i och för sig har han arbetat väldigt hårt den här veckan så han kanske han träningsverk i sina bakben. Dessutom hade jag knappt någon ork att rida och var helt slut efter ridpasset. Jag upptäckte efteråt att det är dumt att träna när man är sjuk. Inget jag kan rekomenera i alla fall.
 
Hur som helst, det var skönt att komma hem och ta en varm dusch, dricka te med honung och citron och sitta en stund vid datan. En annan sak är att nästa gång jag tränar för Anita Sande (tack sandra för du påminde mig om hennes efternamn) kommer jag kanske träna på häggeby istället. Det var knappt några från håbo som ville vara med så då är det bättre att jag åker till häggeby så slipper Anita åka runt så mycket. Dessutom har de större ridhus i häggeby, så det kan bli roligt :) Nu är det nog bäst jag slutar blogga innan inlägget blir hundra sidor långt, god natt på er mina vänner!
 
<3kraamizz<3
 


Tisdag 16/10

Har åkt på en förkylning igen. Som vanligt fick jag hela paketet med snuva, hosta, halsont osv. Det är så jäkla typiskt, för när jag blir förkyld går jag med det i minst fem veckor innan det släpper. Hade hellre velat ha feber så att man blir av med skiten på en gång, men nu är det som det är. Får dricka mycket te med citron, äta isglass och knarka hosttabletter så kanske det släpper lite fortare.
 
<3Kraamizz<3
 

Håbocupen resultat

Gick rätt bra på håbocupen i söndags, blev dock inte placerad. I 90 cm var Marko inte igång ordentligt och slarvade med sina bakben så vi fick fyra fel. I 1m där emot blev han lite för pigg och stark, så han missförstod mig när jag försökte bromsa och vek undan för ett hindret istället. Nåja, är nöjd ändå, för att fick inga konstiga språng och det ledde till ett bra flyt runt banan :)
 
<3Kraamizz<3
 
(Har brist på nyare bilder så det får bli den här igen xD)


Lördag 13/10

Lördag betyder tagga inför söndag. Imorgon ska jag och Marko tävla igen, men den här gången blir det hemmaplan. Det ska bli så sjukt roligt! Idag väntar därför en hel del jobb med att smörja utrustning och tvätta hästen. Dessutom skulle jag behöva städa på mitt rum. Jag är som jag har sagt förut en mästare på att stöka ner. Fast det är ingen annan som uppskattar den talangen precis! Jag önskar mina läsare en fortsatt trevlig helg!
 
<3Kraamizz<3
 
(En bild på mig från öland)


Torsdag 11/10

Haaaaj bloggen! Hajar ni, hahaha lol! Förlåt, jag är så trött att min humor suger just nu. Jag har nyss tränat för en hopptränare som heter Anita. Det är samma tränare som min vanliga tränare Penny rider för. Tydligen håller Anita till i Italien men kommer till Sverige typ tre gånger per år eller nått. Jäklar vad jag och Marko fick jobba hårt, känns rätt rörigt mentalt men det var nyttigt för oss båda två. Nu ska jag spela the sims 3 och tagga inför hoppträning ikväll på ridskolehäst och dessutom samma övning som jag fick göra med Marko!
 
<3kraamizz<3
 


Fredag 6/10 kväll

Gäsp! Klockan är halv tolv och jag borde egentligen sova eftersom att jag jobbar imorgon. Men jag kan tyvärr inte låta bli, jag måste få se ett till avsnitt av min älskade serie, D gray man. Dessutom måste jag se ett avsnitt av fairy tail oxå, kom ut ett nytt idag. Så vi får väl se när jag kommer somna, haha! God natt på er ialf!
 
<3kraamizz<3
 
 
 


Fredag 6/10

Äntligen! Jag tar tillbaka det där om krägga för idag ringde Erika (chef för städavdelningen) och behövde hjälp. Så jag började dagen med jobb på ridskolan och sedan åkte jag till krägga och jobbade ca 3 timmar. Jag fick även en till arbetstid på krägga nästa vecka. Underbart!
 Annars har jag inte gjort så mycket idag, mest kollat på animal planet som vi har fått nu. Är galen i den kanalen! Synd bara att dem visade en panda dokumentär hela dagen (suck). Jag ville ju så gärna se djurpolisen, den är bäst! Hur som helst, just nu spelar jag rs och lyssnar på trance voices. Vad gör ni? :)
 
<3Kraamizz<3
 
 

Fredag 5/10

Fredag och fantastiskt väder betyder inget annat än en ridtur i skogen. Det är precis vad jag och Becca ska göra idag. Vi ska låna en annan häst från stallet, Trixi, så att en slipper någon av oss promenera. På så sätt kan vi även rida en längre tur tillsammans! Ett till inlägg kommer kanske senare ikväll. Chao!
 
<3kraamizz<3
 
 
(Jag och Trixi från midsommras)

 
 
 

Torsdag 4/10

Som vanligt har jag haft ett långt uppehåll sedan mitt senaste inlägg och jag säger förlåt för det. Men nu äntligen kommer lite uppdatering! :)
 
Jag börjar att berätta om Marko. Just nu går det super bra med honom, peppa peppa. Jag har också fått testa på att träna för Camilla Ivarsson, och jag tyckte det var riktigt roligt. Dessutom är det nyttigt att jag får rida "dressyr" och inte bara hoppning. När jag skriver "dressyr" menar jag inte passage och piruetter, utan ett pass där Marko får jobba med lydnad och börja aktivera sina bakben.
 Hur som helst, hoppträningen idag gick jätte bra. Vi övade på att travhoppa och låta hästen få friare hopp genom att hålla i sig i manen. Vi tränade även på att korta ner galoppen med hjälp av tre hinder i rad och fyra galoppsprång i mellan. Marko var lite het i början, men han gick riktigt fint mot slutet. Han lyssnar mycket bättre på förhållningarna nu, och det är nog tack vare dressyren!
 
Min vardag rullar på långsamt. Tyvärr är mitt jobb på krägga herrgård inte som jag hade tänkt mig. Jag har bara jobbat en ända gång där, och det har gått flera veckor och jag har fortfarande inte behövits där. Därför tänker jag nog säga ifrån mig det här jobbet och leta efter något annat. Jag har liksom lite behov att få in lite inkomst nu.
 
<3Kraamizz<3
 
(Bebis <3)


RSS 2.0