Falsterbo!

Nu är jag hemma från Falsterbo. Det har varit en jätte rolig vecka! Tävlingarna var väldigt intressanta och vädret har varit helt okej. Det var speciellt kul att det gick så bra för Sverige, som till exempel när de vann Nations Cup här i veckan och när Patrik Kittel vann Küren igår. Självklart har jag shoppat en hel del också. Var sjukt billiga priser där nere! Tyvärr tog jag inga bilder från Falsterbo, jag var helt enkelt för lat :P Men här kommer lite bilder på mina shopping fynd i alla fall!
  En piké, en keps och ett schabrak i matchande kollektion från ett tyskt märke. Pikén kostade 250 kr, kepsen 50 kr och shabraket 340 kr.
 
 
 
Ett par svarta ridbyxor och tre ridstrumpor i olika färger. Ridbyxorna kostade ca 500 kr och strumporna tre för 200 kr.
 
 

En Falsterbo tröja från Gina Tricot, ridhandskar och ett hårnät med rosett. Tröjan kostade 499 kr, ridhandskarna 99 kr och hårnätet 99 kr.
 
 
 
 Blåa senskydd och två skjortor (en kortärmad och en långärmad) från Kyra.K. Senskydden kostade typ 479 kr och skjortorna 200 kr/st.
 
Det var alla mina shopping fynd! Jag får inte glömma att lägga ut en viktig sak som kommer bli ett minne för livet! Denna fick jag av en ryttare från USA som heter Brianne Goutal. Hon kom trea i 1,45m hoppningen i torsdags, och under ärevarvet kastade hon den till mig. :) Här är den:
 
Brianne Goutals prisrosett! <3
 

Det var allt för idag, blev mycket bilder, hehe! Ha det bra!
 
<3Kraamizz<3
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0